Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Käsittelytapa luo tyylin


Pikaisesti täältä siivoustouhujen keskeltä tämä postaus. Sain nimittäin aivan ihastuttavan paketin eilen Kattojenyli blogin Ulla-Kristiinalta, jolle haluan lausua nyt mitä sydämelliset kiitokseni: Kiitos! Postitäditkin ylistivät tutussa postissa kilvan paketin viehättävää ulkonäköä (ja paloivat varmasti halusta läpivalaista sen sisällön ;), mutta minätyttö se nautin tästä pikkupikku salaisuudestani, joka on oikeasti suurensuuri, nimittäin blogiarvontavoittoni! 

Ja sisältö oli vähintäänkin yhtä ihastuttava kuin paketin mustavalkoinen kääre, nimittäin Riviera Maison rottinkitarjotin + 4 kpl kangasservettejä sekä ihastuttava, itsetehty kortti. Oooh. Olen aivan otettu siitä, että joku on nähnyt vaivaa vuokseni. Sillä käsittelytapa toden totta luo tyylin!

Kesän vapaa-ajan matkailuun liittyvät pakkaustouhut ovat nekin kivoja, ja monenmoista muistettavaa on varmasti usean perheenäidin listalla näin kesäloman kynnyksellä, kuten mm. matka-apteekin sisällön päivittäminen ajantasalle (ja vanhentuneet lääkkeethän voi palauttaa samalla apteekkiin), hyönteiskarkotteet, pienet yllätykset sadepäivien varalle, kaikkien kännyköiden laturit (ja kait sitä nyt ainakin yksi läppärikin viikonloppureissulle mukaan otetaan ;), kamera, osoitteiden syöttäminen ennalta navigaattorin suosikki-valikkoon, aurinkorasvat, aftersun-lotionit, pihalelut, vesilelut ym.ym. Ruokakaupassa käydään vasta lähempänä määränpäätä - ja pakkokin, sillä autonperä pursuaa tavaraa! 

Koti ei jää kuitenkaan tyhjäksi, sillä innokas talonvahti löytyi helposti, kun saa luontaisetuinaan ottaa aurinkoa terassilla, syödä pakastimesta jätskiä, grillata ja saunoa mielinmäärin. Kummallisia nuo nuoret aikuiset, kun jäävät mieluummin kaupunkiin viikonlopuksi sen sijaan, että lähtisivät mukaan luonnonhelmaan.... Ja tänään tärskähtää taas eli talonäyttö olisi luvassa illemmalla! Täytyykin jatkaa vielä vähän siivoushommia, puunata ja puleerata, jotta the Talo olisi illalla hyvällä tuulella - ja nämä uudet Riviera Maisonit pääsevät tietenkin keittiössä ykköspaikalle ;)Yesterday I was happy to receive a beautiful package full of Riviera Maison from Ulla-Kristiina and the blog Kattojenyli. I was the-first-prize-winner in her blog lottery last week and anxious to receive the package ever since. White and chocolate brown Riviera Maison napkins, a touch of island charm to dinner table and looking great when combined with the matching napkin ring set. And this beautiful natural looking dark brown server made of rattan. Bon appetit!

However, the package looked so beautiful outside that I opened it very carefully. And I must say that I was impressed to receive a hand-made card as well. Thank You, Ulla-Kristiina, for being such a lovely person.

4 kommenttia

 1. Ihanan paketin olet saanut :) Mukavaa reissua ja onnea talonäyttöön!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kauniista arvontavoitosta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne. Juuri äsken satoi, mutta näyttää siltä, että aurinko paistaa pian taas ja talonäyttö onnistuu ainakin säiden puolesta ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Minä olen harkinnut pakettiauton ostoa kesälomamatkoja varten, vaikka meitä on yleensä enää kaksi autossa reissuilla, kun lapset on maailmalla... Saisin senkin varmasti pakattua täyteen...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★