Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Lomastartti


Loman aloitus on sujunut niin sutjakkaasti, että huomasin tästä tulleen myös tahaton breikki bloggaamiselle. Ilmat ovat olleet mukavan pilvipoutaiset ja ollaan touhuttu paljon lasten kanssa ulkosalla. 

Arvaattekos, mikä puuha tässä on parhaillaan menossa?


Oikea vastaus on: innokkaat lapset lipputangon pesupuuhissa. Siitä piti melkein kiistellä, kenen vuoro oli letkuttaa, kuka sai harjata vartta tiskiharjalla, kuka kuivata ja kuka kiillottaa. Nurmikon leikkaajia löytyi myös monta innokasta apulaista, samoin matojen kaivajia + onkijoita. Kalaonni oli kehno, mutta katiskaan oli uinut muutama ahven, joita lapset pääsivät sitten perkaamaan. Ja kalan sisukset ne vasta olivat lasten mielestä kiinnostavia. Sitten saunottiin rantasaunalla ja peseydyttiin entisaikojen tyyliin ottamalla kiukaan padasta vettä ja lantraamalla sitä järvivedellä. Lasten mielestä sekin oli jännittävää. Nukkumattia ei tarvinnutkaan sitten paljoa odotella...
4 kommenttia

 1. Moikka!

  mistä noita talolyhtyjä saa ostaa, sulla oli kuva niistä tällä blogillasi ja ajattelin kysyä.

  T.Linda

  VastaaPoista
 2. Mistä tulikin mieleeni, että meidänkin lipputanko kaipaisi kovasti pesua :) Yhtä innokkaita apureita ei taida valitettavasti teinien keskuudesta löytyä. Olipa iloisia ilmeitä kalamiehillä - ja pienikin saalis on iso ilo. Mukavaa viikonvaihdetta teille!

  VastaaPoista
 3. Satuin sattumalta bongaamaan blogisi ja en sano muuta kuin ONNEKSI!! Ihana blogi sinulla! Mahtava kuva tuo viimeinen.. Kunnon kesän tuntua!

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja paljon aurinkoisia päiviä vielä lisää!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne. Aurinko paistaa ja vettä sataa. Vaihtelevaa on ollut viime päivät! Ollaankin kunnostauduttu muksujen kanssa korttipeleissä ja sisäleikeissä, paistettu lättyjä ja katseltu jalkkiskisoja.

  Talolyhtyjä saa ainakin Sateenkaarentaa nettikaupasta. Ovat tosin hieman joulun ajan sesonkitavaraa, että ei välttämättä ole juuri nyt valikoimissa, mutta itse käytän niitä ympäri vuoden, kun ovat lemppareitani!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★