Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ÄitienpäivänäMinä onnellinen sain tänä aamuna kahvit ja ruusut sänkyyn. Alakerrasta kuului rapistelua ja esitin nukkuvaa, kun mies ja lapset asettuivat sängyn viereen onnittelukortteineen ;)  Uuden lompakon tarpeessa olin ollut jo pidempään, sillä edellinen oli todellakin parhaat päivänsä nähnyt. Tämän Guessin ihanuuden sain käydä itse valitsemassa, mutta se "poltteli" lahjapakkauksessa Äitienpäivän aamuun asti. Mutta olipa uusi lompakko kuinka tarpeellinen ja toivottu lahja tahansa, niin kyllä se kalpeni lasten omatekemien ihanuuksien rinnalla. Tämä keraaminen korurasia + itsetehty kännykkäkotelo lämmittivät nimittäin sydäntäni kovin. Muksut olivat myös muistaneet äidin lempivärin ;)

Hyvää Äitienpäivää!

-Sally-3 kommenttia

 1. Upeita äitinpäivä lahjoja. Lasten tekemissä kun on mukana sitä tunnetta, siksi ne ovat parhaita :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania lahjoja lapsilta! Voi että odotan sitä kun omatkin lapseni ovat sen verran isoja että osaavat tehdä tuollaista!
  Mulla on myös tuollainen Guessin zip around lompakko (eri värinen ja kuosinen) ja onhan se hyvä! Tilaa on hyvin ja kaikki pysyy järjestyksessä. Tyylikäs tuo valitsemasi musta. Yksinkertainen ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva! Mä tarvitsin just tällaisen - en vaan tiennyt sitä aiemmin ;) Lompakon pitää olla mieluinen sillä se on messissä melko pitkään.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★