Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Olohuone pukeutuu kesään

Mulle on tapahtunut tänä keväänä jotakin odottamatonta... Keväällä yllätin itseni ostamalla punaiset korkkarit ja viimeksi Ikeassa käydessämme huomasin haalivani ostoskärryyn keltaista! Siis minä, joka rakastan valkoista sisustuksessa, olen alkanut nähdä ympärilläni värejä ;) Kun auringon säteet lämmittivät viikonloppuna suloisesti hipiää, minä puin olohuoneemme kesään. Keltaraitaiset tyynyt ovat Ikeasta, samoin muutama samansävyinen kynttilä ja ne maustavat mielestäni kivasti kesäolkkaria. Tummansininen + valkoinen + keltainen ovat raikas yhdistelmä. Niin raikas, että tässä taitaa olla mun kesäcocktail ;)


Aurinkoa päivääsi!

-Sally-

13 kommenttia

 1. No johan nyt on mopo karannu rouvalla..eipä siinä mitään, tulipa tuon mukana aurinkoa tännekkin. Täällä päin, missä nyt olen, siis Kemi-Rovaniemi-akselilla, tuli tänään rakeita..aurinko siis kaukana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, mun mopo aivan keulii! Tuuhan sinä etelämmäs sieltä palelemasta!

   Poista
 2. Ihanalta näyttääkin kesäcocktailisi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Keltainen on ollut mulle aina hieman vieras väri. Oli mulla kyllä laura-ashley-vaihe pian 10v. sitten. Silloin tykästyin paahtuneen keltaiseen. Sellainen keltainen maissipelto olis kyllä kiva näkymä ikkunasta..

   Poista
 3. Minäpäs ostin pinkit tennarit ja tämän kevään/kesän sisustusväri meillä on turkoosi! On sekin jo melko mullistavaa mustanpuhuville. ;)
  Mutta kyllä nuo värit tuo mukavaa piristystä ja vaihtelua arkeen, kuten tuo sinun kesäcocktail. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau! Makeet popot ;) Turkoosi oli vuosi sitten keväällä meillä piristysvärinä. Kurkkaapa vanhoja postauksiani viime keväältä ;)

   Poista
 4. Keltainen näyttää hyvältä. Olen jo muutaman vuoden tuumaillut, että maalaisin ruokasalin keltaiseksi (tyypillistä minua, tuumaillessa vuosi tai pari ei tunnu missään). Viimeksi Suomen matkalta tarttui mukaan Marimekon jokapoika paita: valko-keltaraidallisena. Sun sekoitus näyttää kauniilta ja tasapainoiselta, mitään ei ole liikaa tai liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on leikkisä, pirteä ja aurinkoinen. Eri sävyjä kokeilemalla tunnelma muuttuu ;) Voisi sopia mainiosti ruokailutilaan.. Kuulen jo kuinka tila täyttyy seurustelusta ja iloisesta puheensorinasta ;) Aurinkoa päivääsi!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää!!! Keltainen on piristävä väri:)
  Mulle tulee tuollaisia väriä elämään -hetkiä aina välillä. Mulle se tahtoo tulla vaan vaatetuksen kautta tai lähinnä paitojen :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin kevätväri on ollut keltainen. Todella kivalta teillä näyttää! :)

  VastaaPoista
 7. Pirtsakalta näyttää tuo keltainen. :)

  VastaaPoista
 8. Oijoi, pitää olla varovainen ettei tuo tartu tänne ;) Juurikin tänään ihailin värejä tyylivarkaissa ja mietin josko jotain pientä kokeilis... On muuten ihana ja todellakin niin kesäinen tuo keltainen <3
  Olen siihen mustaan jo hurahtanut ja isojen poikien huoneissa saanut sillä leikitellä. Juurikin katselin niihin punaista, olis aikas magee sinne musta-valkoiseen sekaan.

  VastaaPoista
 9. Ihanan aurinkoista ja raikasta, kyllä tykkään ehdottomasti!
  ☼ ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★