Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Humbuukia?

Kesäloman lähestyessä on tullut aika laittaa matkalääkekaappi kuntoon. Laastarit, desinfiointiaine, allergia- ja särkylääkkeet, kyypakkaus, hydrokortisoni jne. Vanhaksi menneet lääkkeet kannattaa kiikuttaa takaisin apteekkiin samalla, kun täydentää kodin lääkevarastoa, sillä niitä ei saisi heittää roskiin eikä varsinkaan vessanpyttyyn. Meidän matkalääkekaappi on nyt päivitetty, mistä olen hyvillä mielin. Eikun nokka kohti aurinkoa ja seikkailuja ;) Ensi viikollahan koululaisten kesäloma jo alkaakin.

Otsikon mukaisesti tulin hankkineeksi myös jotain, josta en ole vielä ihan varma, että onko kyseessä pelkkä humpuuki vai ihan aito apu matkapahoinvointiin. Vauva-lehden keskustelupalstoiltakin tuttu tuote on Sea Band pahoinvointiranneke, joita kyselin turhaan useammastakin apteekista, luontaistuotekaupasta ja jopa Ruohonjuuresta, mutta jotka lopulta löysin netistä! Pitkällä automatkalla saattaa nimittäin tulla isommallekin huono olo ja laivamatkoilla varsinkin, joten 3 perheenjäsentämme testaa tänä kesänä näitä:


Sea-band on täysin lääkkeetön. Sen joustavassa rannekkeessa on akupisteen kohdalla pieni "pallo" joka oikeaan kohtaan ranteessa asetettuna stimuloi kehon yhtä tiettyä akupistettä ja ennaltaehkäisee/ hillitsee siten pahoinvointia. Pitäisi auttaa kuulemma myös raskauspahoinvointiin eli tiedoksi vaan odottajat ;)

Mutta oletko kuullut SeaBandista tai käyttänyt itse?

Kerro -- olen pelkkänä korvana!

-Sally-

11 kommenttia

 1. Meillä on samanlaisia rannekkeita pikkumiehelle autopahoinvointiin. Löysin meidän apteekista kun kyselin pahoinvoitipillereitä (joita ei kuulema lapsille ole). Meillä ne ainakin ovat tepsineet herralle.
  Oikein mukavaa illan jatkoa sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Meidän apteekissa niitä on myynnissä.=) Hyvää palautetta on niistä tullut. Jos tuntuu ettei toimi niin kannattaa tarkistaa, että se "pallokohta" on varmasti oikeassa kohdassa rannetta.

  VastaaPoista
 3. Muutama kaveri on käyttänyt raskauspahoinvointiin ja ihan hyvin tuloksin.

  VastaaPoista
 4. No huhhuh, etten nyt ihan huuhaata ole hankkinut ;) Eli kiitokset kommenteistanne! Mun tutulla oli tällaiset ranteessa bussi/laivamatkalla nyt keväällä ja kehui kyllä, että olo oli ihan loistava.

  Aurinkoista viikonloppua kaikille!

  VastaaPoista
 5. Sopisi tännekin... viimeksi tuli matkapahoivointia, kun istuin lentosimulaattorissa "matkustajana"...

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä ihan uusi tuote. Onneksi emme matkapahoinvoinnista kärsi, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Nyt odotan kyllä kokemuksiasi.

  VastaaPoista
 7. Empä olo koskaan kuullutkaan mutta kerroppas sitten miten toimii!!

  VastaaPoista
 8. Testasin raskauspahoinvointiin, mutta ei ollut kyllä mitään apua. Pahoinvointi oli ilmeisestikin normaalia kovempaa (ja sitähän se oli, kun edellisiin raskauksiin vertasin), kun matkustajia kohdussa olikin kaksi. :) Mutta täytyypä testata nyt tuohon matkapahoinvointiin, olinkin jo rannekkeet täysin unohtanut. :) -S

  VastaaPoista
 9. Juu, kerron kyllä käyttökokemukset. Nää on meillekin ihan uus tuttavuus :) Mä olen ollut onnekas, kun en ole pahemmin kärsinyt raskauspahoinvoinneista. Mutta jotkut sitten senkin edestä.

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Nyt kandeis käydä katsoo mun blogissa yks juttu ;)!!

  Onnea :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★