Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Ihana Riviera Maison

Viimeksi Helsingissä käydessäni oli sopivasti aikaa piipahtaa Mannerheimintien Riviera Maisonilla. Jotain ihanaa teki mieli hamstrata kotiinviemisiksi, mutten kiireessä osannut päättää kuin nämä viimeisen kuvan lasiset kynttilänjalat, jotka sitten lopulta kuitenkin jätin ostamatta... 
 ..ja arvaa vaan paljonko harmittaako nyt?

-Sally-


10 kommenttia

 1. Mua harmittaa kun en "ikinä" pääse käymään tuolla, Hkissa on monta muutakin sisustuskauppaa, jotka kiinnostaisivat.
  Pitäisi varata viikonloppu aikaa ja kauheesti rahaa (lottovoittoa odotellessa) ja lähteä jonkun toisen sisustamiseen hurahtaneen kanssa liikenteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä ;) Liikaa ihania liikkeitä ja liian vähän aikaa + rahaa.. Yllättävän rauhallista oli muuten liikkeessä, kuten kuvistakin huomaa. Lisäkseni taisi olla yksi muu asiakas.

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja - ovat vaan mun kukkarolle liian kalliita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ovat juu, siksi jaoinkin nämä kuvat ;) Näistä saa hyviä ideoita eli eikun toteutuksen kimppuun vaan.

   Poista
 3. Rivieraa on paljon myös Villa Onnelissa Järvenpäässä. Mut mä en itse tykkää yhtään Rivierasta. Tai nuo napitetut "nojatuolit" kelpais, mutta ei juuri muut. Niin meillä kaikillaon oma makumme ja tyylimme, mistähän ne todellakin juontavat juurensa ?? Siinäpä vaikka väitöskirjan aihe jollekulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä ;) Nykyisin Rivieraa saa tosiaan jo monesta paikasta. Ehkä se myös vähän "arkipäiväistää" merkkiä. En tiedä. En mäkään suurensuuri fani ole, sillä moni tuote on omaan makuuni liian romanttinen, mutta kyllä meiltäkin muutama RM löytyy ;)

   Poista
 4. Mä en oikein osaa ikinä ostaa mitään RM:lta, koska jotenkin tuntuu että sitä tarttis sitten olla kaikki. Eli yksi tai kaksi ei näytä miltään... Tai sitten tää kotiäiti on vaan niin rahaton, että ei raaski :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän meitä on useampi ;) Tuolla liikkeessä jos missä, tuntee kyllä itsensä rahattomaksi.. Mutta kivoja vinkkejä sieltä kyllä saa!

   Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 5. hypistelin itse sjoen sapirassa just noita samoja lasisia kynttilänjalkoja mutta viime hetkellä jätin ostamatta. koska..aloin miettimään miten käytännössä onnistuu kynttilöiden polttaminen? kuinka palaa siististi sitten kun kynttilä on sulanut tuon alkuosuuden ja alkaa palaa "putkessa"... voi ehkä ainakin nokeentua.. ei kiva :(

  VastaaPoista
 6. Varmasti harmittaa! Ihania kaikkia juttuja siellä <3, bongasin noista tyynyistä eilen illalla idean ja toteutinkin jo, tuli aika kivat :O)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★