Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Määränpäänä Legoland - part I

Kesäkuisen Tanskan matkamme määränpää oli Legoland. Tosin nyt kun jälkikäteen muistelee tätä ihanaa reissua, niin kyllä matkallaolo oli kaikista mukavinta, sillä saapuminen Legolandiin tiesi kääntymistä paluumatkalle ;) Viisas sananlaskukin sanoo "tärkeintä ei ole määränpää vaan matka sinne". Tämä pätee usein elämässäkin..  Anyway, matkallamme rantahuvilalta Kööpenhaminan kainalosta Legolandiin pyysimme sijaa majatalosta ja yövyimme tanskalaisessa bed and breakfast majoituksessa, josta perille olisi matkaa enää alle tunti (lue: sopiva ajomatka seuraavana aamuna jännitystä uhkuvien lasten kanssa).Paikka oli idyllinen, valkoinen maalaistalo, jonka päärakennus oli peräisin 1800-luvulta ja jonka suuri navettarakennus oli muutettu nykyisellään majoituskäyttöön. Huoneet olivat tilavia ja niissä oli oma suihku/ wc. Keittiötilat olivat yhteiset. Puutarha oli suuri ja vehreä ja meidän muksumme saivat leikkiä talonväen lasten kanssa pihakeinuissa ym. Huomatkaa, että tanskalaiseen tapaan tyypillistä oli, että trampoliini oli kaivettu maahan :) Huomaa trampoliini!
Paikan isäntäpari Poul & Nina olivat vieraanvaraisia ja järjestelyt moitteettomat. Tilalla oli lampaita, kissoja (myös pieniä kissanpentuja), kanoja, kukko ja pupuja. Ja meidän muksuthan olivat tietenkin aivan haltioissaan! Aamiaisella nautimme vastaleivottuja sämpylöitä sekä tuoretta kahvia lisukkeineen. Isäntäväki keskusteli kanssamme sujuvasti ja vaihdoimme kuulumisia lapsiperheen elämästä kahdessa niin kovin erilaisessa Pohjoismaassa.


- Todella mukava elämys kaupunkilaisperheelle!

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan maatilamajoitusta Tanskassa, jos liikutte lasten kanssa siellä, sillä tanskalaiset ihmiset ovat todella vieraanvaraisia ja puhuvat erinomaisen hyvää englantia. Juttusarjan seuraavassa osassa saavummekin sitten Legolandiin

-Sally-
When travelling in Denmark we stayed in a lovely bed & breakfast house near Legoland. This time we didn't want to stay at the hotel so this B&B was a great choice. Beautiful white old farmhouse and lovely barnyard which no longer had pigs but bed and breakfast facilities. There were  also sheeps, cats, rabbits and hens at the farm and our kids of course adored them. I still want to thank this lovely couple Poul & Nina for their warm welcome! Thank You! We enjoyed our stay in Hjarup (and Poul, if you read this and ever decide to come to Finland please don't hesitate to contact us :) With warm thoughts, Sally

1 kommentti

  1. Olemme Ruotsissa majoittuneet maatiloilla b&b:ssä. Moitittavaa ei ole. Erityisesti aivan ihana paikka oli ennen Malmöötä, olikohan Karlskorona. Todella upea paikka. Monta huonekalua olisin voinut ottaa mukaani.:)

    Sirkku

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★