Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SysterP arvonnan voittaja!

Sally + Zoom Design kiittää :)

Ensialkuun suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille sekä uusille lukijoille, jotka ovat löytäneet tänne!

Suuri joukkonne yllätti allekirjoittaneen täysin ja arvontalipukkeiden huima määrä aiheutti myös hiukan päänvaivaa.. Niinpä päätin vain luottaa sanaanne eli annoin kaksi arpaa jokaiselle, joka kertoi osallistuvansa kahdella ja yhden kaikille muille. Facebookin kautta arvontalinkin jakaneet saivat vielä lisäksi bonusarvan eli yhteensä lipukkeita oli mukana yhtä vaille 200. Huimaa!

Pidemmittä puheitta ja rumpupärinän saattelemana tämä ihastuttava SysterP rannekoru lähtee nimimerkille "Linda", joka kirjoitti "Kaunis koru! Mukana ollaan kahdella ;)". Onnea! Ottaisitko yhteyttä countrysally(at)wippies.com niin saan yhteystietosi postitusta varten :)
Ja huomenna tai viimeistään sunnuntaina näytän teille ekat kuvat uudesta kodistamme! Kieltämättä oli kyllä tiukkatahtinen viikko, mutta kiitos kaikille kannustuksesta, kaikki ehdittiin ja nyt on tavarat yhdessä osoitteessa ;) Lisäksi muksujen koulut alkaa maanantaina, joten uusi koulumatka pitää vielä ehtiä harjoitella tämän viikonlopun aikana meidän 3. ja 6. luokkalaisten kanssa (vaikka isoja muksujahan nuo jo ovat molemmat). Kaikkiahan se koulunalku jännittää näin syksyllä, mutta uusi koulu tuo kieltämättä kivan lisätärinän ekaan päivään.

Onkos teidän perheessä tänä syksynä koulunsa aloittavia tai muita mukavia muutoksia?

-Sally-


2 kommenttia

  1. Onnea voittajalle,ihanan korun saa:)
    Meidän perheessä on tänä vuonna kolme koululaista. Esikoinen menee kauemmas kouluun kuvataideluokalle eli kolmennelle ja tiistaina alkaa busseilu. 2.-ja 1.lk:set menevät tuohon 150m päähän kouluun ja kotiin jää vielä kolme pientä äidin kanssa:)
    Ensi syksynä yksi menee sitten taas eskariin.Eli aikamoista koululaisrumbaa täällä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★