Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sadetta pakoon Charlottenlundiin

Nyt sadepäivän huviksi ajellaan Kööpenhaminasta pohjoiseen Strandvejtä pitkin! Köpiksen pohjoispuoli on vanhojen kivivillojen aluetta ja todella kaunista. Nämä kuvat siis parin viikon Tanskan reissultamme, jolle sattui onneksemme vain muutama sadepäivä. Tämä kaunis rantatie vie aina Helsingöriin asti, mutta jossain kohtaa piti malttaa kääntyä takaisinpäin ;)
- Toinen toistaan upeampia valkoisia kivivilloja aivan meren läheisyydessä! 

Upeita pihoja, rauta-aitoja, portteja. Mies ajoi autoa, lapset istuivat takana ja minä napsin kuvia. Kamera meinasi tehdä jekkua eli tarkensi usein mieluummin tuulilasin vesipisaroihin kuin edessä avautuviin upeisiin taloihin, joten saatiin kyllä monet hyvät naurut aikaiseksi, kun komensin kuskia, että "nyyyyt äkkiä pyyhkäiset lasinpyyhkijällä" ja minä heti salamana nappaamaan kuvan! Vaikeusastetta lisäsi vielä se, että oltiin tietenkin liikkuvassa autossa ;) Jollei olisi satanut, olisimme varmasti vaellelleet täällä kokonaisen päivän.Sekä rannassa että satamissa oli Strandvejn varrella kahviloita, joissa voi poiketa brunssille. Brunssit ovat tanskalaisten lempipuuhaa, etenkin viikonloppuisin, joten maassa maan tavalla! Ystäväni Stina oli vinkannut tästä ihastuttavasta pyöreän muotoisesta kahvilasta "Jorden Rundt", jossa nautimme ehdottomasti koko Tanskan matkamme parhaat cappuccinot! Ja paikan tunnelma oli mitä mainioin + sade sai kaiken tuntumaan entistäkin makeammalta. Pyöreän kahvilan pöydät ja valaisimet olivat tietenkin pyöreitä ja ruokalistakin pyöreä (ja tekstit tietenkin tanskaksi!) Saatiin kuitenkin tilaus tehtyä ja napattua kahvilan viimeiset istumapaikat.
-Sally-

8 kommenttia

 1. Ihanat kuvat!! Tulipas nälkä kun katsoi noita eväitä..nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mullakin suussa maistuu aivan tuo kalkkunasandwich ja cappuccino! Aurinkoa päivääsi ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Ihania postauksia olet tehnyt reissustanne. Kaikin puolin hyviä matkavinkkejä, joihin varmaan vielä jatkossa palaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tanska yllätti meidät kauneudellaan ja ihmiset ystävällisyydellään/ palvelualttiudellaan. Tämä matka vaikutti itseenikin suuresti ;) Näihin kuviin ja tunnelmiin tulee usein palattua! Mukavaa päivää ;)

   Poista
 3. Moi! Olitteko siis uudestaan vielä Tanskassa nyt elokuussa? Vai luinko väärin :-D

  VastaaPoista
 4. Luin siis väärin. Luin parin viikon takaiselta ensin mutta se olikin siis pari viikkoiselta. Mulla aivot aina keksii näitä sanoja, kun luen nopsaan :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, mä olen kyllä hehkuttanut jopa muuttavani Tanskaan, joten en ihmettele yhtään, että luit kiireessä väärin ;) Aurinkoa päivääsi!

   Poista
 5. Ihania matkakuvia taas ! Kyllä mulle tää "nojatuolimatkailu" kelpaa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★