Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Olkkarin uusi lookPesaisin muuttotouhujen välissä ektorppien päälliset. Muistin kyllä, että niiden silittämisessä on iso työ, mutta että näin iso, sen olin jo autuaasti unohtanut ;) Ajattelin muuton myötä samalla myös hieman päivittää olkkarin lookia, sillä harmaa kausi on itselläni selvästi väistymässä ja pehmeämpi beige pukkaa tilalle. Beigeä ja valkoista onkin mukava raikastaa tummansinisellä, jota meiltä löytyy myös. Sohvalla Zoom Designista hankkimani Lexingtonin x-tyyny, muut tyynyt meillä olikin jo ennestään. Sohvapöydälle laitoin valkoisen ison tarjottimen ja lasipullossa on Tanskan rannikolta keräämäämme rantahiekkaa (pullo Seita Shop). Oih, kuinka kaipaankaan meren ihanaa tuoksua ja lämmittäviä auringonsäteitä, kun   lapset keräsivät itselleen muistoksi rantahiekalle nousseita simpukankuoria...  Kokokuvia olkkarista näytän hieman tuonnempana. Yllättävän iso homma on kuulkaas muuttaa näin lyhyessä ajassa ja saada tavarat järjestykseen, varsinkin kun käy päivät töissä. Kyselijöille olenkin vastannut, että kaikki on vielä suloisesti sekaisin ;)

-Sally-

9 kommenttia

 1. Kauniin merellinen olkkari. Tuo iso pullo jossa hiekkaa on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! New England tyylistä tykkään minäkin :) Hei, onkos tuo mattokin uusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Long Island, New England - Maria, sulla on tarkat silmät! Matto on uusi. Löytyi Ikeasta ja sitoo kivasti sisustuksen yhteen.

   Poista
 3. OLet saanut kyllä ihmeitä aikaan ja niin lyhyessä ajassa. Tai ei ihmeitä, ainahan teillä on kaunista. Mutta ottaen huomioon, että tavarat on pitänyt saada paikoilleen ja perhe ruokituksi :)

  Rantahiekka onkin muuten hyvä idea. Itse olen tyytynyt keräilemään vain simpukoita ja kiviä. Ja muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tietäisitpä miten lyhyiksi yöunet ovat jääneet viime viikkoina.. Mutta nyt alkaa onneksi olla jo paikat järjestyksessä ja näytän kohta kuviakin!

   Poista
 4. Hei!
  Ajattelin kysyä, että pesetkö valkoiset Ektorp päälliset kirjopesuun vai
  valkopesuun tarkoitetulla aineella? Mietin sitä kun pesin oman sohvan, että
  kummalla aineella pysyy paremman näköisenä?

  -Orvokki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä ;) Valkoiset päälliset pesin valkopesuaineella + ripauksella huuhteluainetta. Näin valkoinen pysyy raikkaan valkoisena. 40 astetta riitti, sillä päälliset eivät olleet juurikaan likaiset. Pesun jälkeen kunnon kuositus ( kevyt venytys kuosiinsa linkouksen jälkeen) ja silitys kuivina. Suihkutimme myös tekstiilisuojasuihketta käsinojiin ym. lopuksi kun päälliset olivat jo paikoillaan. Näin pystyy pidentää pesuväliä jonkin verran :)

   Poista
 5. Moikka,kauniin näköinen olohuone teillä,tahtoisi niin kovasti itsekkin mutta koiran takia saa vielä lykätä suunnitelmaa tuonnemmaksi.odottelen kovasti lisää kuvia kodistanne:)

  -satu-
  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★