Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Knuthenborg Safaripark

Aurinkoiset huomenet täältä Tanskanmaalta! Ollaan ajeltu nyt parina päivänä Jyllannin niemimaata pitkin etelämmäs ja tultu Ison Beltin salmen yli kohti Kööpenhaminaa. Odense hurahti ohi moottoritietä ja suuret sillat olivat vaikuttava ilmestys. Tämän seuraavan näyn kohdalla piti kyllä jo vähän hieraista silmiä, että ollaanko mahdettu ajaa jo hieman liiankin etelään:

 photo image-30.jpg
 photo image-24.jpg

Ei sentään, nämä kuvat ovat Knuthenborgin Safaripuistosta, joka sijaitsee Maribossa ja jossa saa ajaa eläinten keskellä omalla autolla! Tiikerit ja sudet ym. oli erotettu omiin vartioituihin aitauksiin, joiden sisälle pääsi siis myös ajelemaan, mutta auton ikkunat oli tietenkin pidettävä kiinni. Luonnollisestikin.

 photo image-23.jpg
 photo image-27.jpg
 photo image-26.jpg
 photo image-25.jpg

Sarvikuonot olivat aika hurja ilmestys. Samoin se, että varoitustauluissa safaripuisto ilmoitti, ettei ota vastuuta, jos eläimet vahingoittavat autoja... Iiks. Osa kyllä jahtasi toisiaan ja säntäilivät minne sattuu. Sanoinkin lapsille, että tapahtui mitä tahansa niin pysykää autossa ;)

 photo image-32.jpg
 photo image-33.jpg
 photo image-31.jpg
 photo image-29.jpg

- Tänään matkamme jatkuu Möns Klint liitukallioiden kautta kohti Kööpenhaminaa. Edessä ihana pitkä viikonloppu Pohjoismaiden ehdottomasti kauneimmassa kaupungissa! Hyvää ruokaa, musaa, sisustusliikkeitä, kirpputoreja.. Me like! Happy weekend!

6 kommenttia

 1. Tanska on hieno maa, paljon nähtävää ja mannermaista tunnelmaa! Ja Köpis, aihjavoih! Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Ihana maa ja paljon nähtävää! Onneksi ollaan oltu täällä ennenkin, niin tietää jo vähän kivoja paikkoja ;)

   Poista
 2. Oliko eläinvauvoja? Mä olisin niin heikkoina sellaisten tuijotteluun :) Vauvoja taitaa päästä paremmin ihailemaan eläintarhoissa kuin tällaisissa isoissa paikoissa, jossa suojaisia paikkoja on paljon enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! No olihan niitä! Ihan pienet olivat varmaan muualla, mutta käyttäytymisestä päätellen kirahvivauvoja, kilivauvoja, puhvelivauvoja, linnunpoikasia ja varsoja ainakin nähtiin! Yksi varsa tuli nuolemaan hyönteisiä meidän auton keulasta ;) Muksut kikatti takapenkillä ihan hysteerisesti!

   Poista
 3. Meidän Tanskan ja Saksan reissu alkaa lauantaina:)
  Laitathan vinkkejä sisustusputiikeista Köpiksestä,haaveissa päästä shoppailemaan!Mukavaa lomanjatkoa!!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa reissun jatkoa sinne! Mekin suunnataan Tanskaan heinäkuun lopulla, joten mielenkiinnolla seuraan reissuasi :) Blogissani olisi sinulle pieni haaste :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★