Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Meidän Bobi


Meidät toivotettiin heti kättelyssä tervetulleiksi tämän uuden kotikatumme vuotuisiin kesäjuhliin, mikä olikin oikein sujuva veto esittäytyä kaikille. Vastapäätä asuvat naapurimme avasivat ystävällisesti kotinsa ovet lauantai-iltana katumme omakotitaloasujille ja illan teemana oli kesäinen Espanja. Sangriaa, viiniä, paellaa, mukavia uusia tuttavia, iloista naurua ja hyviä keskusteluja, musaa, saunaa ja pihapalju - voitte uskoa, että nämä ihanat juhlat venähtivät aamun pikkutunneille asti ;) Kiitokset vielä isäntäväelle!

- Ja tuli muuten todettua sekin, että kyllä Suomen kesä on upea ja valoisat kesäyöt aivan omaa luokkaansa! 

Aamulehden jakajakin kävi tekemässä jo kierroksensa, kun me vielä mekastimme kesäyössä. Teki mieli hihkaista, että heittäis vaan rohkeasti  lehden meille kuin Ameriikassa konsanaan... Aamulehtikuva onkin muuten napattu klo 04.06 hipsiessämme kotiin nukkumaan (kellonaika tarkistettu kameran muistikortilta ;)


Postilaatikosta pitikin oikeastaan kirjoittamani. Meillä oli tässä uudessa kodissa vasemman kuvan peltinen postilaatikko, rakentajaperheen vuosia sitten laittama. Olemme kuitenkin tottuneet lukittavaan postilaatikkoon, joten halusimme vaihtaa tilalle kotimaisen Bobin

2005 rakentamassamme talossa oli nimittäin myös Bobi, väriltään navy blue, ja olen yhä vieläkin kovin viehättynyt sen klassiseen muotoon + tietenkin toimivuuteen. Postilaatikoita saa tänä päivänä lukuisissa eri väreissä, mutta päädyimme hankkimaan rosterisen. Mukaan tuli 2 abloy-avainta sekä kortti nimikilven tilaamista varten. Tilasin kokeeksi Netraudasta ja toimitus tuli veloituksetta lähipostiin 2 päivässä. Ei paha!Postilaatikoiden hankinnasta, asennuksesta ja kunnossapidosta sekä niistä aiheutuvista kustannuksista vastaa postinsaaja. Itella antaa yksityiskohtaisen tarkat ohjeet postilaatikon sijoittamisesta, mm. laatikon sijainnin kadun reunasta sekä täyttöluukun korkeuden maanpinnasta.
Postilaatikko: Bobi Classic rst - Made in Finland


Millainen on hyvä postilaatikko?

Postilaatikkoa hankittaessa kannattaa lähetysmäärien lisäksi huomioida käyttömukavuus, turvallisuus ja toimivuus eri sääolosuhteissa.

Postinjakajan työtä helpottaa, kun postilaatikon suuaukko aukeaa riittävästi niin, että postit on helppo sujauttaa laatikkoon. Laatikon täyttöaukossa ei saa olla teräviä reunoja, joihin jakaja voi loukata kätensä.

Tiesitkö?

Oikea osoite varmistaa sujuvan postinjakelun. Sujuva postinkulku perustuu vastaanottajan nimen ohella täsmälliseen ja täydelliseen osoitetietoon. Lähetykseen merkityn oikean osoitteen lisäksi on tärkeää, että postilaatikkoon on merkitty talouden täydellinen katuosoite (mä en tiennyt tätä, tiesitkö sä - siis pelkkä sukunimi ei olekaan riittävä?). Laatikkoon voi myös merkitä postinsaajien etunimet.Lähde: Posti kuluttajille/ Postilaatikon sijoittaminen ja ryhmittely

8 kommenttia

 1. Ha-ha :D
  Mä ootin otsikon perusteella perheeseen uutta lemmikkiä, en postilaatikkoa :D
  Mielikuvissani jo näin jonkin mopsin tapaisen, ihanan ruttunaaman :)

  Tosi ihanasti teidät on toivotettu tervetulleeksi naapurustoon :)
  Kyllähän tuossa tulee jää murrettua, ja ystävyyssuhteita solmittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sellainen ruttunaama oliskin ihana!

   Ja jää tuli murrettua, that's for sure ;) Tosi mukavat naapurit meillä!

   Poista
 2. Tuollainen olisikin kiva. Itse kaipaan juuri lukollista postilaatikkoa. Meillä kuitenkin taloyhtiön yhteisen linjauksen vuoksi kaikilla tylsät vihreät muovilaatikot postille :( Olettepa osuneet mukavaan naapurustoon!
  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, taloyhtiöhän voisi ottaa asian esille seuraavassa yhtiökokouksessa. Lukittava postilaatikko on nykypäivää! Tutkipa asiaa!

   Poista
  2. Bobeja on saatavilla useissa eri väreissä, myös vihreänä. Kurkkaa http://www.bobi.com/etusivu/

   Iloa viikkoosi!

   Poista
 3. Meidän taloyhtiössä on Bobit, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau, varmasti kivannäköinen rivistö! Minkä väriset?

   Poista
 4. Meillä on myös taloyhtiössä Bobit;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★