Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KOTIVISIO - KOTONA VIIHTYMISEN MESSUTAPAHTUMA

 

Uusi kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio järjestetään tänä viikonloppuna 4.-6.10.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samaan aikaan käynnissä on myös Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuma, joihin pääsee yhdellä ja samalla lipulla. 

Tässä tunnelmia ja mun parhaat bongaukset messuilta:


Mielikuvat: seinätarroja ym. mukavaa
Greige Lifestyle: ranskalaista maalaisromantiikkaa ja ihanuuksia maailmalta!Sisustusliike Live With Me: kiva uusi tuttavuus!


 
Think Today: ekodesign hittinä tänä syksynä mm. tämä sammutuspeitteen suojus!


 
Sellofaani: messutarjouksena Happy Lights pallovalot 43,50 eur!Puutoimi: "Usva" helmiäisharmaa mäntypaneeli sisustukseen.Bedit: Kätevät "zipit"päiväpeitot messutarjouksessa -15%
Paula Riikonen: taitava käsityöläinen Ylöjärveltä


Yhdellä ja samalla lipulla pääsee ihailemaan taidetta sekä keräilijöiden aarteita. Kannattaa varata käteistä rahaa mukaan, sillä kaikkialla ei valitettavasti voi maksaa pankkikortilla.Atelje Sixten Ahlsved - puutaidetta Pohjanmaalta Art Hannamari MatikainenMikäli mielit messuille, niin lisätietoja löydät täältä *klik* Päivän ohjelmasta sen verran, että esim. sisustusarkkitehti Marko Paananen on kertomassa kodin valaistuksesta lauantaina 5.10. klo 11.00-12.00 A-hallin ohjelmalavalla.

- Ja samalla lipulla siis vielä Keräilymessutkin. Kokonainen halli täynnä aarteita!
Upea hyönteiskokoelma!


Kuvassa vilahtava ketun kallo muutti meille!

 

10 kommenttia

 1. Kiitos sinulta saamistani arvontavoittolipuista, joilla kävin siskoni kanssa tänään messuilla. Parhaat löytöni tein tuolta hyönteiskokoelmamyyjältä. Ostin vanhan perhosen lasikehyksissä ja kasan vanhoja valokuvia (niitä pahvisia) todella huippuhalpaan hintaan! Tuo hyönteiskokoelmakin taisi olla vain 17 euroa...ja katselin myös noita kalloja, mutta ovat liian rock meille. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiva kuulla, että tykkäsitte messuista eli liput tuli tarpeeseen ;) Ja tiedä vaikka nähtiinkin tänään, sillä me oltiin siellä noin klo 10-14.

   Tiedätkö, mä katsoin kans niitä samoja perhosia lasikehyksissä, mutta musta ne oli jotenkin säälittäviä. Ketun kallo sen sijaan "tuijotti" mua, joten se oli pakko saada mukaan! Ai hurja, jouduin kaivamaan rahapussistani kaikki kolikot (ja taisin antaa pari nappiakin), jotta rahat riittivät. Ystävällinen hattuherra kyllä ymmärsi tuskani ;) Hieman jäi kaihertamaan yksi vanha merikartta, joka olisi sopinut meille passelisti. Hintakin oli vaan 5e.

   Happy Friday, Petra!

   Poista
 2. Voi mitä ihania tavaroita, hitsi. Nyt ihan harmittaa etten pääse paikan päälle. Heti voisin ostaa muutamat jutut mitä näin. Harmi ku en tiiä ketään joka olisi messuille menossa :( Kiitos kuvista, kiva kun laitoit liikkeiden nimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä messut olivat kivasti erilaiset Habitareen verrattuna. Ja monella osastolla oli myös mahdollisuus ostaa tavaroita mukaan eli kannattaa varata käteistä!

   - Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Onpa kivannäköiset messut, nämä voisi ottaa ohjelmaan sunnuntaille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, menkäähän messuille Jenni ;) Ja varaa mukaan käteistä rahaa. Sieltä tekee kuitenkin kivoja löytöjä!

   Poista
  2. Kiitokset vielä lipuista, oli kivat messut! <3

   Poista
  3. Eipä kestä ;) Kiva, kun menitte. Teitkö mitään löytöjä?

   Poista
 4. Ihanat messut! Harmi että ovat niin kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Riippuu mistä päin asiaa tarkastelee ;) Kivat messut oli kyllä!

   Happy Sunday!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★