Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MENOVINKKI: PUUTOIMEN SISUSTUSPÄIVÄTTämä meidän olkkarin valkoinen lautaseinä on herättänyt paljon kiinnostusta ja sehän toteutettiin elokuussa ylöjärveläisen puutavaraliikkeen, Puutoimen materiaaleilla, aiempi postaus aiheesta löytyy täältä *klik* 

Nyt varsinkin Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla asuvat lukijani herätyyys! Puutoimi on nimittäin täyden palvelun puutavaratalo, tiedättekö sellainen, mikä saa ainakin tällaisen innokkaan sisustajan huokailemaan. Myymälätila on iso ja valikoimassa on hurja määrä puutavaraa, listoja, laudetavaraa, ruuveja, muttereita, maaleja ym. 

-mainos-

Liikkeessä alkoi eilen torstaina sisustuspäivät, jotka jatkuvat vielä tänään ja huomenna lauantaina eli 10.-12.10.2013. Ja sehän tarkoittaa tietenkin uutuustuotteita ja tarjouksia!

Jos mielit löylytellä tänä jouluna uudistuneessa saunassa tai uudistaa kotiasi esim. sisustuspaneelein, on nyt hyvä hetki hankkia puutavarat ja säästää samalla selvää rahaa. Kotisisustajille on myös lauantaina luvassa ilmaisia sisustusneuvoja ja Teknoksen värisuunnittelija on paikalla. Teknoksen maalit ja muut pintakäsittelyaineet lauantaina lisäksi tarjoushinnoin -20%. Tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla tästä.

- Ja pullaa ja kaffetta on tarjolla kaikille!Yhteystiedot:
Puutoimi Oy, Elopellontie 2, Ylöjärvi
(Kauppakeskus Elon vieressä, vain 12 km Treen Näsinneulalta!)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Puutoimen kanssa. Alkuperäinen mainos löytyy kokonaisuudessaan Aamulehden välissä jaettavasta Moro-liitteestä. Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan.


8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. Munkin mielestä se on hyvä tausta meidän olkkarissa ;)

   Poista
 2. Tuo seinä on kyllä niin upea, meidän mökin uuden pihasaunan "kammarissa" on juuri samanlaiset seinät. Haaveena itselläkin. Muttei nykyiseen kotiin viitsi laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis. Musta tuntuu, niinkuin se olis aina ollut tossa.. Tuo rentoutta olohuoneelle ;) Siellähän sitä pääasiassa pötkötellään ja seurustellaan.

   Poista
 3. Hei,
  kiitoksia ihanasta blogista, edelleen odottelen postausta Amerikan vuodestasi ;))
  Mistä olet sinkkisen suuren tähden ostanut ja pienemmän mikä on ulkoseinässänne?
  Lexingtonilta olen ostanut mutta haluasisin maalata muutaman mustaksi enkä niitä raaski...
  Kaunis kiitos joo etukäteen jos ehdit vastata. Ihanaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Jade! Lämmin kiitos viestistäsi. Ison tähden hakumatkasta kirjoittelin aiemmin täällä

   http://countrysally.blogspot.fi/2010/07/tahtihetkia.html

   Jättitähti on ollut meillä nyt reilut kolme vuotta olohuoneen kruununa! Peltitähtiä on helppo maalata, kunhan sen vain tekee ulkona tai muutoin hyvin tuuletetussa tilassa. Löydät mun suhumaalausvinkit tästä postauksesta

   http://countrysally.blogspot.fi/2013/05/diy-peltitahden-suhumaalaus.html

   Ihanaa syksyä myös sinne (vai onko marraskuu jo talvikuukausi?) Pitäiskin kirjoitella tuosta mun Amerikan vuodesta joku kerta.. Olen lykännyt sitä, kun kaikki valokuvat ovat vanhanaikaisesti albumissa eli ne pitäisi ensin jaksaa skannata tietsikalle :/

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★