Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SET THE TABLE FOR HALLOWEEN DINNERNäiden ihanien inspis -kuvien myötä tulee miettineeksi lähestyvää Halloweeniä sekä sitä, että juhlathan voisivat olla perinteisten Halloween kemujen sijaan myös oikein tunnelmalliset kurpitsajuhlat! 

- Alkukeitto, runsas pääruoka, jälkkäri. Hyvää seuraa, iloista naurua eikä kiire minnekään.

- Paljon kynttilöitä ja lämpimiä vilttejä, joihin voi kääriytyä hyvän aterian päätteeksi.
October is perfect time for a harvest dinner to celebrate the peak of the season. Instead of the traditional Halloween party we could celebrate this year with plenty of good food, dear friends and lots of laughter :)

 
Jutun kuvat lainattu/ Original pics from lexington.com

7 kommenttia

 1. Kyllä kelpais mullekin :) Ihanat inspiskuvat, kiitos niistä. Nyt vaan juhlia suunnittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkuva oranssi yhdistettynä tummansiniseen sopii niin tähän vuodenaikaan! Yleensä suosin neutraaleja värejä, mutta syksyn värikirjossa on oma viehätyksensä ;)

   Poista
 2. Voi Sally :) Mä niin nauran täällä itsekseni! Tein myös kurpitsakattauksen kasvihuoneeseen ja syötiinkin sitten siellä viime viikolla. Samalla hurahdin ihan täysin tuohon oranssiin. Sitä löytyy nyt olohuoneestakin, odotas vaan kun ehdin postaamaan :) Voi kun vielä vois syödä ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sanna, maltan tuskin odottaa ;) Oispa lasikuisti tms. jossa kamina/tulipesä, niin mikäs siinä olis istuskellessa. Sauna päälle ja vähän rommikaakaota kyytipojaksi ;)

   Poista
 3. Me tavataan viettää Halooweeniä perheen kesken, joskus lapsilla on kavreita, ja talo on koristeltu (pienissä määrin) halloween jutuilla.
  Tänä vuonna olen yrittänyt etisiä koristekurpitsoja joka paikasta, mutta jokapuolella on vain niitä isoja :/ Täytyy kehitellä jotain muuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua meilläkin ;) Olen Mia muuten nähnyt kukkakaupoissa pieniä koristekurpitsoita, löytyisköhän teiltäkin sieltä? Kannattaa kysäistä. Happy Halloween!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★