Sisustus & lifestyle since 2009

Search

AHKERUUS PALKITAANMuuttoilmoitus tehty ja sähkösopimus kilpailutettu + vaihdettu samalla halvempaan, mikä tarkoittaa vuositasolla 314 eur säästöä paikalliseen sähköntarjoajaan verrattuna. Iso joukko muitakin juoksevia asioita vedetty ansioituneesti yli to do -listalta, saldona viitisenkymmentä pakattua pahvilaatikkoa pelkästään juhannusviikonlopulta ja pyykitkin pesty. Varsinaiset muuttolaatikot astioille, kirjoille ym. saadaan vasta torstaina eikä käyttötavaroita voi oikein vielä kaikkia pakata. Sade rummuttaa nytkin kattoon ja mulla on tämä viikko vapaata. Hei come on! Jääkaappikin pitäisi täyttää..

- Siispä kauppareissun sijaan lapset autoon ja parin päivän risteily lahden taakse.

Eipähän haittaa jatkuva sade ja tottuneena muuttajana näinkin voi tehdä. Sitäpaitsi ruoho on aina vihreämpää aidan takana. Heja Sverige!

16 kommenttia

 1. Jos tässä nyt olisi se peukku tai tykkään-nappi, niin nostaisin sen peukun tai painaisin nappia.:) Kuulostaa hyvälle ja järkevälle, sillä neljän seinän sisällä haahuilu keskellä muuttolaatikoita, ei varmaan ole lasten kanssa viisasta. Hauskaa reissua!:)

  VastaaPoista
 2. Juuri noin...mitäs sitä muutosta turhaa stressiä ottaa..:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa reissua, olette sen ansainneet! <3 Ahkeruutesi on kunnioitettavaa...nimim. vieläkin viime viikkoiset viisi koneellista (+ kolme uutta koneellista) pyykkiä sohvalla viikkaamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tekemättömät työt ahdistaa, tiedän tunteen. Mutta eihän tämä maailma tule koskaan valmiiksi, joten välillä pitää muistaa irrotellakin ;)

   Poista
 4. Varmasti järkevä temppu. Mulla ei tosin hermot kestäisi lähteä juuri muuton alla, mutta en olekaan muuttokonkari kuten sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt tiedä, oliko niin järkevää, mutta onpahan loppuviikon focus nyt ainakin selvillä = muutto.

   Poista
 5. Pieni irtiotto arjesta auttaa aina. Hyvää matkaa ja ruotsalaisille terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. On taito osata iloita pienistäkin asioista ;)

   Poista
 6. �� ja kiitos aiemmasta postauksesta, you know. Yritin sitä kommentoida, onnistumatta...

  VastaaPoista
 7. Oikeesti mä en tajuu, yritän vaikka mitä ihania sydämiä yms ja aina noi typerät kysymysmerkit ilmestyy yöhön, miks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyl mä näin hei ne ihanat sydämet iPhonella ja iPadilla. Ennenkuin ne muuttui ihmemerkeiksi 💜

   Poista
 8. Ihanaa matkaa lahden toiselle puolelle! Mukava irtiotto muuttopuuhista tekee hyvää varmasti koko perheelle! Ruotsiin suuntaamme mekin ensi maanantaina, kohteena Kolmården ja Norrköping sekä shoppailupäivä Tukholmassa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★