Sisustus & lifestyle since 2009

Search

GOODBYE!


- Huomaatko, mitä puuttuu kuvasta?

Aivan oikein, vastaus on: tähti. Mun 110 cm peltitähti on nyt nostettu seinältä, ja täytyy myöntää, että yksityiskohdat tekevät kodin. Pelkkä valkoinen on yksinään aika tylsä ja vähän steriilikin vaikutelma siitä jää. Ja valkoinen lautaseinä ilman tähteä on vaan kaunis valkoinen lautaseinä. Naulan jätän kuitenkin paikoilleen, sillä Amerikan terveisinä kuulin, että vuokraemäntämme on hankkinut sinne takan päälle peltitähden, jonka tuovat mukanaan Suomeen ;)

Juhannuksena meillä oli vielä kaikki tavarat paikoillaan :)


Hieman haikeina hyvästelemme nyt tämän kodin ja se on mulle ihan uusi tunne. Näiden seinien sisään kätkeytyy paljon iloa ja onnea, arkea ja naurua. Mun valmistujaisjuhlat, miehen railakkaat viiskymppiset, kaikkien perheenjäsenten synttärit, Avan ensikyläily Mummilassa, Joulu, Uudenvuoden lupaukset, tulet takassa talvi-iltoina, grillihetket, hammaskeijut ym. Lapset ovat löytäneet naapuritaloista ystäviä eikä näin aikuisiällä ole missään muualla ollut yhtä lämmin vastaanotto kuin näillä nurkilla. 

Olen aina rakastanut muutoksen tuulia enkä ole liiemmin taakseni katsonut, mutta näin vanhemmiten hyvästien jättäminen on tullut aina vaan vaikeammaksi. Onneksi palaamme tähän ihanaan kaupunginosaan sitten aikanaan, kun muutamme omaan kotiin (siihen, josta meillä on vasta tontti). Se on nimittäin ihan tuossa lähistöllä. Nyt siis kerran vielä mennään väliaikaiseen kotiin, mutta tehdään siitäkin ajasta merkityksellinen. Vuosi on nimittäin pitkä aika esim. 1. luokkalaisen elämässä.


Ai niin, ihan löytönä löysin eilen nämä keittiön kaappiin unohtuneet tuliaiset Indiedays Inspiration päivästä: Bioteekin Aurinkokapselit, Rela-tabsit, Melarest melatoniini-tabletit ja Wonderm-rakkolaastarit. Rakkolaastareille ja maitohappobakteerikapseleille on kesällä aina käyttöä, mutta jos/kun vaan paistaisi, niin saisi noi aurinkokapselit testiin, niillä pitäisi nimittäin rusketuksen pysyä iholla pidempään. Melatoniinikapselit auttavat puolestaan lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittävät esim. aikaeron vaikutuksia. Aivan, niille vaan ei just nyt oo tarvetta, sillä illan tullen uni tulee jo miltei ennenkuin pää putoaa tyynyyn ;)

- Mukavaa uutta viikkoa! Meillä roudataan koko maanantai enkä tiedä, milloin netti toimii uudessa kodissa..

4 kommenttia

 1. Hyvin kaikki tulee sujumaan, uskot vain siihen. Muutokset ei aina ole mukavia, mutta yleensä ne tuovat mukanaan jotain odottamatonta ja ihanaakin. Tsemppiä muuttoon, you guys can do it!!!

  VastaaPoista
 2. Tuo tekstisi oli kuin olisin omia ajatuksiani lukenut :-))
  Paljon jaksamista muuttoon ja muutoksiin!
  XX

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä muuttoon! Uudessa on oma viehätyksensä. Kun koti on valmiiksi sisustettu, tulee toisaalta ihana mahdollisuus muuton myötä taas sisustaa enemmän. Siksipä onkin kiva seurata uutta kotianne (tietysti sitten myös talonrakennusta aikanaan), kun itse alkaa olla hieman turtunut jo omiin nurkkiin reilun kahden vuoden asumisen jälkeen. Voin taas kerran kiittää blogiasti siitä, että olen löytänyt sellaisen sisustustyylin, joka ei kaipaa suuria muutoksia esim. vuodenaikojen vaihtuessa:D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★