Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST


- Hälsningar från Sverige!

Kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Pyrähdettiin sitten kesken muuttotouhujen pikareissu Tukholmassa. Kelitkin paranivat himpun verran tai ainakin kuulemamme mukaan Pirkanmaalla satoi enää vain kerran tunnissa, ei enää taukoamatta kuten ennen lähtöämme.
Viking Grace on kyllä kaunis alus ja sillä oli ilo matkustaa. Tunnelma on nuorekkaan raikas, hytit ja oleskelutilat siistejä ja meno kaukana tunkkaisesta Ruotsin laiva -meiningistä. Vaikka futiksen mm-kisat ovat käynnissä, ei örveltäjiä ainakaan näin alkuviikosta ollut liikkeellä, eikä myöskään oluen hamstraajia, sillä ne taitavat olla nykyään Hki-Tallinna reitillä. Lapsille oli ilahduttavan paljon ohjelmaa ja leikkipaikkoja kolmessa eri kerroksessa. Mamma pääsi livahtamaan tax-freehen sillä välin.Energiatasot on ladattu ja touhut jatkuvat taas kotona entiseen malliin. Tavaroita kääritään pakettiin ja ihmetellään, mitä kaikkea onkaan tullut säästettyä vuodesta toiseen.. Mielessäni myös mietin, kuinka kaikki saadaan mahtumaan seuraavaan kotiimme. Nimittäin jos uuteen keittiöön laittaisi tuon meidän mustan ruokapöydän, niin jääkaapin ovi ei mahtuisi aukeamaan kunnolla. Taidetaankin laittaa iso ruokapöytä olkkariin ja käydä katsastamassa, josko jostain löytyisi pieni aamiaispöytä keittiöön ;)

3 kommenttia

  1. Pieni irtiotto arjesta piristää kummasti! Voimia pakkaustouhuihin ja positiivistahan on se ettei tarvitse helteessä huhkia :)

    VastaaPoista
  2. Tuo laiva on kyllä kiva, olimme siellä viime kesänä. Ainoa, mikä jäi ehkä vähän harmittamaan, oli se ettei ehditty testaamaan sitä saunaosastoa lumiluolineen 😊 mutta toisaalta olihan se vähän vaatimaton kokonaisuus (hintaansa nähden). Muuten kyllä risteily oli positiivinen yllätys 10n vuoden tauon jälkeen, minäkin pelkäsin ennakkoon niitä örveltäjiä, muuta niitä ei näkynytkään. Ehkä ne ovat enemmänkin just siellä Tallinnanlaivoilla.

    Pieni irtiotto arjesta tekee kyllä ihmeitä! Minä suuntaan tänään tyttärien kanssa etelän aurinkoon akkuja lataamaan ja viikon päästä toivon mukaan ollaan täydessä iskussa järjestelemään kuopuksen rippijuhlia.

    Tsemppiä teille muuttopuuhiin! 😊

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★