Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ONNEN KALUT


- Mä pöhkö olen kantanut tätä 5 dollarin seteliä lompakossani siitä saakka, kun vuonna 1988 sain sellaisen ensi kertaa käteeni.

Setelissä komeilee itse Abraham Lincoln, se on vuoden 1985 sarjaa ja tuoksuu mielestäni aivan Roope Ankan rahasäiliöltä ;) Mun rakas onnen amulettini kaikki nämä vuodet.Vaan nyt se on saanut rinnalleen haastajan: pienen viisisakaraisen tähden, jonka sain eräältä blogilukijaltani, kun nämä ihanaiset olivat myymässä maalaisromanttisia juttujaan kevätmyyjäisissä, joissa piipahdin taannoin. 

On kuulemma tän kesän hitti värkkäillä kipsausaineilla tähtiä, tarvitset vain yhden peltitähden tms. muotiksi. Ja niin hassua, että se muotiksi päässyt peltitähti oli ostettu allekirjoittaneelta aiemmin ;) Niinpä mun oli ihan pakko saada ostaa yksi sellainen kipsattu tähti kotiini ja siinä samalla tuli puheeksi meitin rakennushaaveet.. Ja ennenkuin huomasin, mulle sujautettiin kämmenelle tämä ekan kuvan pikkutähti ja toivotettiin onnea tonttiarvontaan. Vain vaivoin pystyin sopertamaan kiitoksen, sillä olin moisesta sydämellisyydestä aivan otettu ♥


Se oli yksi bloggaamisen tähtihetkiä! Mun sydäntä niin lämmittää se, miten kovin olette olleet meidän kodin etsinnässä, näissä muuttotouhuissa ja rakennushaaveissa mukana kannustavilla ja tsemppaavilla viesteillänne. Olette lohduttaneet, antaneet hyviä neuvoja ja vinkkejä. Eläneet meidän muutoksen tuulissa mukana. Kiitos ihan jokaiselle!

Ja tiedoksi teille, jotka olette löytäneet blogiini vasta viime aikoina, niin aika tasan kolme vuotta sitten myimme itse rakentamamme kodin ja muutimme unelmiemme perässä Hämeen sydämeen. Sillä tiellä ollaan edelleen. Isoja asioita, eikä todellakaan ole ollut helppoa, mutta uskon, että omaan onnellisuuteen voi itse vaikuttaa. Joskus siihen tarvitaan suunnattoman paljon rohkeutta. Ja joskus pitää jopa uskaltaa ensin luopua jostakin itselle tärkeästä ennenkuin voi saavuttaa uutta.

- Onko sulla koru, tatska tms. tuomassa onnea? Olisi kiva kuulla vai olenko mä ainoa hassu, joka uskoo niin..

4 kommenttia

 1. Mä syvästi uskon, että iittalan lasitaulu joka on saatu häälahjaksi, on tuonut onnea meidän pitkään avioliittoon. Eli et oo yksi onnen amulettisi kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Mulla enkelihöperöllä on enkeli :) - ulko-oven päällä onnea tuomassa.

  VastaaPoista
 3. Sain vuosia sitten äidiltä pienen keltaisen rukousliinan, joka on muistaakseni luostarista ostettu. Sen laitan patjan alle kun on isoja kysymyksiä tai murheita. Tai oikeastaan liina on patjan alla aina, mutta kaivan sen välllä esille.
  Satuin myös ostamaan kipsitähden Vapriikin sisustusmessuilta, liekö sama myyjä jolta sait pikkutähden:) Ihana oven pielessä tuo kipsitähti.
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Enkeli on minullekkin onnea tuomassa ja matkoilla aina mukana pieni nalle, jonka pään alla on sydän♥

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★