Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VALKOINEN SISUSTUS


- Vaikea kuvitella, että voisin ikinä kyllästyä valkoiseen. Sillä vaan on niin rauhoittava vaikutus.

Aika usein multa kysytään, että eikös valkoinen ole vähän epäkäytännöllinen väri lapsiperheessä? Mutta kyllähän valkoinen sisustus sallii elämisen - myös lapsiperheessä. Meillä esim. sohvissa on irrotettavat päälliset ja olohuoneen isossa ruokapöydässä ruokaillaan pääasiassa viikonloppuisin tai kun meitä on koolla useampi (keittiössä syödään arkena ja aamuisin). 

Mun mielestä sohvanpäälliset saavat myös olla rennosti rutussa pesun jäljiltä ja tyynyt vinossa, sillä meillä ei sellaisesta nipoteta. Mutta siitä olen tarkka, että sohvilla ei murustella! Silti joka kerta, kun irrotan päälliset pesuun, niiden välistä löytyy vaikka mitä..

Fatboy on Pikkusiskon lempipaikka olkkarissa!
Ruokapöytä Lähdesmäki, tuolit Ikea

Voisin omasta puolestani asua esim. Lexingtonin kuvastossa, sillä tunnelma ja kuvissa näkyvät tuotteet vaan ovat niin kutsuvia. Mutta muuten tarkkaan harkitut "kuvastokodit" ovat hieman tylsiä, sillä mielestäni elämisen pitää näkyä ja kodikkuus syntyy juuri persoonallisilla tavaroilla ja eri asioita kuten uutta ja vanhaa yhdistelemällä. 

Värittömyys on meidän olkkarimme punainen lanka, mutta löytyyhän sieltä monta muutakin väriä valkoisen lisäksi: beigeä, harmaata, mustaa, hopeaa - ja aina ripaus Amerikanlipun värejä sekä vihreää. Nostin hortensian sisälle, kun kelit viilenivät alkuviikosta. Toivottavasti viikonloppuun mennessä taas lämpiää :)


7 kommenttia

 1. Juu eihän teillä mikään valkoinen koti oli, siksi siitä niin tykkäänkin. Luonnollinen sanana tulee mieleen kun katsoo teidän kodin sisustusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ;) Ja pääasia on, että me itse viihdytään!

   Poista
 2. Valkoinen on niin ajaton väri sisustuksessa.Valkoiset huonekalut on ihan yhtä helpot pitää puhtaana kuin muutkin värit.On olemassa hyviä pesuaineita esim.tahroihin ja suoja-aineita kankaisiin.Vasta puhdistinkin mustekynän jäljet sohvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa! Valkoinen on siitä armollinen väri, että tahroihin voi kokeilla koviakin puhdistusaineita ilman pelkoa siitä, että tahran lähtiessä myös VÄRI lähtee!!

   Poista
 3. Hei mistä olet ostanut tuon maton olohuoneen puolelle? Ihana juuttinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkarin matto on hankittu Ikeasta ja sen nimi on Tårnby. Matto on lämmin ja ihanan pehmeä jalan alla, ei ollenkaan sellainen karhea, niinkuin juuttinaru materiaalina tuo mieleen.

   Kurkistus Ikean nettisivulle kertoo, ettei tämä samainen matto ole enää mallistossa, mutta on korvattu Lohals nimisellä matolla :)

   Poista
 4. Voi kiitos kovasti! Tuollaisen taidan laittaa meillekin. :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★