Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WELCOME HOME KYNNYSMATTO


- Kaunis kynnysmatto koristaa sisäänkäyntiä ja toivottaa tervetulleeksi kotiin. 

Näin juhlakauden kynnyksellä on sopiva hetki laittaa kodin sisäänkäynti kuntoon ja sitten lähempänä valmistujaisia, ylioppilas- ja rippijuhlia raivata tilaa kodin eteiseen ja naulakkoon. Terassin ja portaiden pesu + muutama kaunis kukkaistutus kirkastavat talon ilmettä kummasti, sillä totuushan on, että sisäänkäynti ja eteistilat ovat jokaisen kodin käyntikortti.

Komea hortensia on mun Äitienpäivälahjani. Keskipäivällä satoi rakeita, mutta katoksen ansiosta kukka menestyy mainiosti myös ulkosalla. Paratiisipuu on sisustusalan maahantuonti- ja tukkuliike, jonka kautta saa mm. mattoja, sisustustekstiilejä ja tauluja. Kuvassa 40 x 120 cm kokoinen Welcome Home kynnysmatto, jota on saatavilla myös käänteisellä värityksellä eli vaalea pohja + mustat tekstit. Tiedustelut marjut.urpo(at)paratiisipuu.fi.*Kynnysmatto on saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Sally kiittää!

3 kommenttia

  1. Kivan näköinen matto, hortensia on kyllä upea, mutta jostain syystä olen onnistunut semmoisne kerran saamaan hengiltä niin nopeasti etten uskalla enää kokeilla toista kertaa.

    VastaaPoista
  2. Hyvin sopii tuo matto ja iso hortensia oven edustalle! Kaunista :)

    VastaaPoista
  3. Ihana matto, ja toi käänteinen väritys on just hyvä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★