Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TULOSSA MYYNTIIN MANSEN BLOGIKIRPPIKSELLÄ 3.4.2016


Moro vaan! Viikonloppu ei eroa muusta viikosta, vaan päivät ja illat täyttyvät tekemisestä. Eilen kyläilimme pitkälle iltaan ja kun sunnuntaiaamun trullitouhuista oli selvitty ja possu laitettu uuniin hautumaan, niin oli hyvää aikaa kaivella näitä blogikirppistavaroita esiin. 

Tässä siis esittelyssä osa Sallyn aarteista, jotka etsivät uutta kotia ja ovat tulossa myyntiin Mansen blogikirppiksellä sunnuntaina 3.4.2016. Tapahtumapaikkana Vooninki Tampereen Finlaysonin alueella klo 11-14. Tapahtumajuliste löytyy postauksen lopusta. 

HUOM. Isoin tähti seinällä ei ole tulossa myyntiin!


- Tuu treffaamaan lempibloggareitasi paikan päälle ja tekemään löytöjä!

Bloggareitten kirppis on nimittäin tapahtuma, jossa jokainen löytää taatusti jotakin ;) Mukana mulla ainakin muutama peltitähti, Riviera Maisonia, lyhtyjä, lootia, mustavalkoraidalliset pitkät verhot, tyynyjä ja sekalaista sisustustavaraa. Lisäksi lastenvaatteita, naisten musta pitkä nahkatakki kokoa 44-46 (jäänyt mulle isoksi), kenkiä, astioita ym. käyttötavaraa. Olen aina pitänyt sen periaatteen, että myyn vain sellaista, jota itsekin ostaisin eli hyväkuntoista ja joskus jopa aivan uudenveroista.






- Viime syksynä ekaa kertaa järjestetty Mansen blogikirppis löi suosiollaan kaikki ällikällä! 

Nyt tapahtumapaikka on aiempaa isompi, mutta varaudu silti jonottamiseen. Laita jalkaan mukavat kengät ja muista ottaa mukaan hyvää mieltä + käteistä rahaa. 150 innokkainta ensimmäistä jonossa palkitaan lisäksi muhkealla ilmaisella goodiebägillä, sillä olemme saaneet tapahtumaan myös mukaan kivoja yhteistyökumppaneita. 

Lue lisää Mansen blogikirppiksestä täältä ja ilmoittaudu halutessasi mukaan tapahtuman facebook-sivulla, jotta pysyt kärryillä, keitä kaikkia kivoja bloggareita + yrityksiä on mukana ja mitä aarteita keneltäkin on tulossa myyntiin! Nähdään Tampereella!

HUOM. Ei ennakkovarauksia!

8 kommenttia

  1. Aikamoisia ihanuuksia, täytyy tulla ajoissa paikalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kannattaa kyllä tulla ajoissa paikalle, sillä jos vanhoihin merkkeihin on uskominen, niin tapahtuma tulee jälleen olemaan supersuosittu! See U!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No voi harmi. Mutta mulla on aina ollut tapana naputella myymättä jääneet sitten blogin facebook-kirppikselle eli tervetuloa kurkkimaan!

      Poista
  3. Ihania tavaroita olet malttanut laittaa myyntiin :)
    Tarkoitus olisi poiketa paikalla, kun viime vuonna se ei
    onnistunut.
    Aurinkoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva nähdä! Kannattaa tulla ajoissa paikalle ja varautua jonottamiseen, sillä porukkaa on paljon liikkeellä! 150 ekaa innokasta palkitaan kivalla goodiebägillä eli tyhjin käsin ei tartte tosiaankaan kotiin lähteä..

      Poista
  4. Eikä mitä kaikkea ihanaa <3 Kivaa viikkoa ihanainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos toinen ihanainen! ♥ Tuuhan säkin pyörähtään Finlaysonilla 3.4. jos vaan kiireiltäsi ennätät. Loput ihanuudet naputtelen sitten Sally's blogin omalle fb-kirppikselle, josta ne myydään ensiksi varanneelle ;D

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★