Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KANNUSTALON PYSTYTYS


Kaupallinen yhteistyö: KANNUSTALO

- Maanantai oli sangen tunteellinen päivä ja illalla ei unta tarvinnut paljoa houkutella. 

Talo saatiin siis pystyyn ja kiitollisuus valtaa mielen. Rekat saapuivat tontille myöhään sunnuntai-iltana ja klo 7 maanantaiaamuna alkoi show! Jokainen ainutlaatuinen hetki on taltioitu kameran muistikortille + sydämen sopukoihin, josta niitä voi rauhassa tutkiskella.


Tähden paikka

Elementit on suojattu sateen varalta


Maanantain sää oli mitä sopivin tällaiselle tapahtumalle. Hieman pilvipoutaa ja suurin osa päivästä aurinkoista. Teitä aktiivisia lukijoita kävi paikalla ihailtavan paljon ja tapahtuma herätti paljon kiinnostusta!  

- Aito Säästöpankki Ylöjärven konttori tarjosi tapahtumapäivänä kahvit ja minä reippaana tyttönä paistoin yli sata munkkia, joista ei kyllä kovin montaa jäänyt jäljelle!Pikkusisko kyllä paljasti syöneensä ainakin viisi munkkia ja hän toimi onnettarena, sillä kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvottiin Säästöpankin lahjoittama K-kaupan 50,- lahjakortti sekä Kannustalon lahjoittamat asuntomessuliput kahdelle. 

- Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. Onnittelut vielä Marianne ja ihana Iris!
Kaikki alkaa pikkuhiljaa konkretisoitua mieliin ja ahkeria työmiehiä on ihailtavaa seurata, sillä tämä pystytysporukka tietää mitä tekee. Ensimmäisenä pystytyspäivänä saatiin koko alakerta kasattua, samoin terassin pilarit ja yläkertaa odoteltiin saapuvaksi.

- Nyt toisen pystytyspäivän jälkeen meillä näyttää jo tältä:


Kannustalo löytyy myös FacebookistaInstagramista sekä Pinterestistä

3 kommenttia

 1. On se näppärää tuo elementtitalon pystyttäminen. JOS joskus rakennuttaisin talon, kärsivällisyyteni ei todellakaan riittäisi mihinkään muuhun vaihtoehtoon!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit. <3 Jo kuvien välityksellä tulee huikea fiilis, voin vaan kuvitella mitä se on livenä! :) Meidän talotoimittaja rakensi meidän nykyisen ja rakentaa seuraavankin pitkästä tavarasta, joten "pikkuisen" hitaampaa on täällä tuo talonpystytys. :') Elementit näyttää sikanopeilta!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa kuitenkin muistaa että talon valmistuminen vie saman ajan, rakennettiin se "pitkästä" tavarasta paikalla tai sitten tällä tavalla suurelementeista. Nopeammin tulee sitten moduulitalo joita kannustalo valmistaa muistaakseni Oravaisissa. Niissä kuitenkin moduulien koot asettavat rajoitteita mm. pohjaratkaisuihin.
  Kaikki tavat hyviä oikein tehtyinä ja valvottuina :) Tsemppiä rakentamiseen .

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★