Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VIERAILU KANNUSTALON TEHTAALLA


Kaupallinen yhteistyö: KANNUSTALO OY


- Meille tarjoutui loistava tilaisuus päästä näkemään livenä, kuinka talomme elementit valmistuvat Kannustalon tehtaalla.

Niinpä ei tarvinnut kahdesti miettiä, kun jo hurautimme halki Pohjanmaan valkoiselle tehtaalle Kannukseen.

6000 neliön tehtaassa talounelmat muuttuvat todeksi


Tuotepäällikkö Bengt Löfroth toimi tehdaspäivänä isäntänämme. Pikkusisko sai käyttöönsä pinkit kuulosuojaimet ja ystävällinen ja asiantunteva "Benkku" jaksoi vaihe kerrallaan kertoa meille talomme rakentumisesta.

Piirustuksista tuttu talo rakentuu oikeassa mittakaavassaan vaihe vaiheelta näiden seinien sisäpuolella eli kuivassa, siistissä ja lämpimässä tehdassalissa. Jokainen elementti valmistuu puusepän ammattitaidolla, ahkerissa ja osaavissa käsissä. Ja uuden talon tuoksu on kuin hieno parfyymi! Meidän talomme koostuu yhteensä kuudestatoista eri elementistä, sillä talon yhteydessä on myös kahden auton katos + varastotilat.

- Aika sanoinkuvaamaton tunnehan se on seistä todistamassa tätä kaikkea!


Isover asennettuna
Ulkoverhouspanelit asennetaan aina sydänpuu ulospäin


Kauneutta ja laatua


Kannustalo-elementit rakennetaan ikkunoiden ympärille. Kaikki osat ja kerrokset sopivat täydellisesti toisiinsa ja seinäelementit rakennetaan pitkillä työpöydillä yksi puoli kerrallaan valmiiksi. Eli kun sisäpuoli on valmis ja sähköputkitukset vedetty oikeisiin kohtiin, elementit käännetään toisin päin ja on aika rakentaa säänkestävä ulkopuoli.

25 mm paksu runkoleijona saa ylleen koolauksen ja lopulta on ulkoverhouspaneleiden vuoro. Ikkunat viimeistellään vesipellein ja smyygit + ikkunoiden ympärillä olevat laudat ja koristeet naputellaan paikoilleen. Ovet ja ovien yläpuoliset ikkunat asennetaan vasta talon pystytyksen jälkeen.

Siistiä ja valoisaaTähden paikka on tällä seinällä

Jokainen elementti on numeroitu ja yksi kerrallaan ne siirtyvät lastauskatokseen odottamaan rekkaa. Voi vain huokaillen ihailla, kuinka tarkkaan kaikki on mietitty ja kuinka tonnien painoiset seinäelementit siirtyvät höyhenenkevyesti.

- Jo ensi viikolla rekat ajavat tontillemme ja 16 pakettia puretaan!
Tervetuloa seuraamaan Kannustalomme pystytysnäytöstä Ylöjärvelle! 

Ensi maanantaina 11.7.2016 klo 13-19 sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään, kuinka ammattilaiset pystyttävät Kannustalon. Opastus perille. Kahvitarjoilu. Tapahtumassa arvotaan myös mm. pääsylippuja Seinäjoen asuntomessuille.   

- Welcome!


Talo Tähtikallio
Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity aito Kannustalo
Huoneistoala 181 m²
Kerrosala 232,5 m²
Pystytysviikko 28/2016

6 kommenttia

 1. Teille on tulossa todella kaunis talo. Tähtiseinän takana saa asua onnellinen ja aidon vilpittömän oloinen perhe:) kiva nähdä miten talon sisustaminen etenee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää on ollut jo kauan meidän unelmamme! Mutta on ollut sangen raskasta asua pitkään vuokralla, kun ensin myytiin edellinen talomme ja muutettiin 300 kilsan päähän mun synnyinseuduille. Mutta nämä vuodet ovat olleet tärkeä osa meidän muksujen lapsuutta ja siksi olen halunnut tehdä jokaisesta vuokraneliöstä kodin, joka sallii elämisen. Sillä kaunein ääni maailmassa on lasten nauru. ♥ Tämän taloprojektin myötä suurin toiveemme toteutuu.

   Poista
 2. Hei. Mielenkiintoinen projekti teillä. Tuli mieleen, että saatteko paljon alennusta kaikesta rakentamiseen liittyvissä jutuissa kun kerrot kirjoittavasi blogia? Itsekin rakennamme ja mietin mitä kaikkea saisikaan jos kirjottaisi blogia... onnea rakentamiseen, hieno talo tulee 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Harmi, kun et kirjoittanut omalla nimelläsi.. "Paljon alennusta" on aika suhteellinen käsite. Tokihan yhteistyötarjouksia tulee, mutta niitä tulee bloggaajille muutenkin, mutta ainakaan mun etiikkaan ei kuulu ottaa vastaan tuotteita/ palveluita, jotka eivät sovi blogini tyyliin ja sisältöön. Fiksu rakentaja ymmärtää vertailla tuotteita ja palveluja enkä ainakaan itse koskaan tuijota alennusta vaan sitä, paljonko viivan alle jää tuotteen tai palvelun hinnaksi. Paikkakunnallamme esimerkiksi on erinomainen rautakauppa, joka on hinnoitellut tuotteensa niin, että jokainen asiakas saa ne samaan hyvään hintaan - eikä niin, että jonkinväristä muovikorttia heilauttamalla saa esim. tällä viikolla 30% alennuksen tuotteesta. Silloinhan seuraava (ilman korttia oleva) asiakas maksaa samasta tuotteesta ylihintaa eli tuotteet on hinnoiteltu kuluttajan kannalta epäreilusti.

   Hintojen vertailu ja "tinkiminen" ovat yleinen ja fiksu tapa kaikessa kaupankäynnissä. "Tyhmä se on joka maksaa liikaa." On väärin ajatella, että kertoisin rautakaupassa kirjoittavani blogia ja sen toivossa naukuisin alennusta esim. salaojaputkista tai routastyroksista. Toki hyviä yhteistyökumppaneita saa rakentamiseen helpommin mukaan, kun blogi on suosittu ja sillä on vakiintunut lukijakunta, mutta näiden yhteistyösopimusten sisällöt ovat aina salassapitovelvollisuuden piiriin kuuluvia eikä niitä ruodita blogin kommenttilaatikossa.

   Olen aina aidosti kehunut niitä tuotteita ja yrityksiä, jotka ovat kehunsa ansainneet eli "Sally suosittelee" on oikeasti juuri niitä valintoja, minkä takana seison, vielä vuosien päästäkin. Jotkut bloggaajat kirjoittavat blogitekstin vaikka huulipunasta, jos ovat sellaisen ilmaiseksi saaneet. Se on harmi, sillä tuon kaltainen toiminta vääristää blogien asemaa mediakentässä, sillä ilmaisia lounaita ei ole. Toki kirjoitan itsekin paljon tuotteista ilman mitään korvausta, jos koen, että voin sitä aidosti suositella, mutta blogiyhteistyöpostauksia varten mulla on minimitaksa eli olen hinnoitellut ja tuotteistanut bloggaamiseni. Maksan myös näistä yhteistyökorvauksena saaduista tuloista verot ja toimin muutenkin esim. Indiedaysin eettisen ohjeistuksen mukaisesti mitä tulee piilomainontaan ym.

   Summa summarum, "Saatteko paljon alennusta kaikesta rakentamiseen liittyvissä jutuissa kun kerrot kirjoittavasti blogia?" niin vastaus on että ei todellakaan! Toki esim. 1000 euroa on paljon rahaa, mutta kun itsekin rakennatte, niin varmasti ymmärrät, että se on tosi pieni raha omakotitalobudjetissa. Tarkka budjetin seuranta on paras työkalu niin rakentamisessa kuin elämässä yleensäkin ;) Toivon teille rakentamiseen puhtia ja tsemppiä! Lopussa kiitos seisoo!

   Poista
 3. Kiitos paljon vastauksesta. Tämä on vaan mietityttänyt ja oli kiva saada noin kattava vastaus ��.Toivon todella kaikkea hyvää rakentamiseen ja aivan upea talo on teille tulossa. Olen lukenut blogiasi kauan ja tykkään blogistasi. Ihanaa kun kerrot blogissa rakentamisesta. T.Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Työssäkäynnin, bloggaamisen, raksan ja perheen yhteensovittaminen on tietenkin aika haasteellinen yhtälö, joten mulla oli bloggaajana oikeestaan tasan kaksi vaihtoehtoa: laittaa blogi vuodeksi hyllylle tai ottaa rakentaminen/ uuden kodin sisustaminen mukaan. Sydän sanoi, että valitse jälkimmäinen ja tässä sitä sitten ollaan. ♥

   Suloista kesää! Ja tervetuloa talomme pystytysnäytökseen ma 11.7. klo 13-19 välillä. Aito Säästöpankki Ylöjärvi tarjoaa kaffetta ja Kannustalo arpoo kahden hengen asuntomessulippupaketin kaikkien kävijöitten kesken.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★