Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INSTRUMENTARIUM HURMAAVA HERITAGE -MALLISTO


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa


- Huhtikuisessa blogipäivässä Helsingissä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin tämän kevään Heritage kehysmallistoon

Heritage on italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä. Brändin perustana on aito käsityötaito, ainutlaatuiset yksityiskohdat sekä tekninen viimeistely. Instrun pisteellä oli nähtävillä myös nostalgisen ihania kehyksiä menneiltä vuosikymmeniltä ja kyllähän ne veivät ajatukset suoraan 50-luvun kellohameisiin, kissamaiseen keimailuun ja 60-luvun muhkeisiin hiustyyleihin - vai mitä sanotte näistä vitriinin aarteista?


Heritage Spectacles of time -mallisto tuo raikkaan tuulahduksen menneitten vuosikymmenten kehysmalleista.  Ihana idea, sillä klassikkokehykset eivät koskaan mene pois muodista! Materiaalit ja linssien ominaisuudet ovat kuitenkin tätä päivää eli look on nuorekas ja kiinnostava. 

Malliston kehykset ja aurinkolasit on valmistettu kiiltävästä asetaatista ja sen kuviot jäljittelevät luonnon kauneimpia ja puhtaimpia elementtejä. Spectacles of time malliston kehykset ja aurinkolasit valmistetaan Italiassa kuuluisalla Mazzuchellin tehtaalla.

- Mun omat suosikkipokat löytyvät 60-luvulta. Niissä on ripaus rock'n rollia ja Kennedy glamouria!


- Instrumentariumin pisteellä oli mahdollisuus sovittaa eri tyylien kehyksiä ja kuvauttaa itsensä & ystävänsä Heritage-pokat päässä. 

Me päätimme hassutella tyttäreni kanssa ja valitsimme mallistosta samanlaiset aurinkolasit. Kuvausrekvisiittana olleen nostalgisen matkalaukun + vanhan puhelimen nähtyämme eka ajatus molemmilla oli, että puhelimessa joku kertoo meidän voittaneen maailmanympärysmatkan! Samassa jo salamavalo räpsähti! 


Viralliset kuvat: Sanni Riihimäki

Instrumentarium Trendwalk sivuilta löydät lisää tietoa silmälasien eri vuosikymmenistä: 

Esim. aina niin tyylikkäät pilottilasit ovat syntyneet jo 1940-luvulla! Nimensä mukaisesti pilotit suunniteltiin alun perin suojaamaan lentäjien silmiä. Yhdysvaltojen ilmavoimien varustuksessa debytoineessa mallissa oli tummat peililinssit, eikä sen malli ole radikaalisti muuttunut tähänkään päivään mennessä. Samaan aikaan käytännöllisillä ja klassisilla asennepokilla ei voi koskaan mennä pieleen. (Lähde: Instrumentarium Trendwalk)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★