Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TOUKOKUUSSA


- Justiinhan oli Vappu ja nyt jo koulut loppuu! Raksalla on ahkeroitu taas koko kuukausi, mutta on  ehditty tehdä muutakin eli herkutella kesän ekalla jätskillä, nautittu Äitienpäivästä ja yhdessäolosta. 

Vaan tänäänpä oltiin ihan pähkähulluja ja irtisanottiin meidän vuokra-asunto! Pitkään aikaan se ei oo enää tuntunut kodilta, vaan ainoastaan huoltopisteeltä, jossa käydään laittamassa ruokaa, peseytymässä ja pesemässä pyykkiä. Ollaan jo pakkailtu tavaroita pahvilaatikoihin ja vietykin osa (mm. talvivaatteet, pulkat, sukset, ulkoruukut ym) ja vaikka raksalla vielä on paljon keskeneräistä, niin enemmän kodilta se jo tuntuu kuin tämä rivari! Mutta yhtään ei ole aikaa hellittää, vaan kaikki päivät täytyy nyt ahkeroida, että päästään kesäkuun lopulla muuttamaan (ja toivoa sopii, että paikat kestää ja loput tavarantoimitukset tulevat ajallaan, sillä mm. wc-kalusteet ja keittiösaarekkeen taso puuttuvat vielä). Tervetuloa kesä! 

3 kommenttia

 1. Kivoja uutisia! Ja nykyään on kyllä niin kätevää, kun voi turvautua Airbnb. Ei tarvitse taivasalle asettua. Peukut on pystyssä, että aikataulut pitävät ja pytyt saapuvat ajallaan. Ihanaa kesäkuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? Tosin mä tulin heti kipeeks eli nousi kova kuume :/ Jokakeväinen riesa, kun siitepölykausi alkaa. Nyt kuitenkin jo elämä voittaa, sillä ei oikein ehtis sairastaa. Harmikseni en päässyt koululaisten kevätjuhlaankaan, mutta mies onneksi edusti siellä reippaana!

   Poista
  2. Toi Airbnb on aika uus juttu meillä Suomessa ja toimii pääasiassa vaan isommissa kaupungeissa. Mutta onneksi on vaihtoehtoja ja kesäaikaan asustelee väliaikaisesti vaikka mökillä ;DD

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★