Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ME, MYSELF AND I

Blogeissa kiertää hauska haaste, jossa esitellään Facebookin profiilikuvia menneiltä vuosilta. Minäkin päätin hauskuuttaa teitä näin perjantai-iltapäivän ratoksi ja näyttää, kuinka vuodet näkyvät meikäläisen naamassa ;)


Tukkaa on aina ollut paljon! 80-luvun lopulla jopa niin paljon, että hyvä kun kuvaan mahtui - ja permanentti vielä päälle! Oi niitä aikoja.. Yo-kuva on vuodelta 1990, kun vaihto-oppilasvuoden vuoksi kirjoitin ylioppilaaksi vuotta myöhemmin kuin ikätoverini ja tuossa kuvassa 1993 olen 23-vuotias ja 2-vuotiaan tytön äiti. Posket on kaventuneet hieman aikuisuuden myötä ja hiustyyli muuttunut maltillisemmaksi. Mutta aika babyface sitä ollaan edelleen - ja harva uskoo 46-vuotiaaksi isoäidiksi, jolla on neljä lasta! Vuosiin on mahtunut paljon, mutta hymy ei hyydy. "A smile is the prettiest thing you can wear."

- Happy Friday, ihanaiset! ♥ 

12 kommenttia

 1. Toi 1987 on niin söpö! Aika vain näyttäisi parantavan rouvaa. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Olen kuin hyvä viini... paranen vanhetessani! ;DD

   Ihanaa viikonloppua! Meillä oli tänään ensimmäinen lämmin kevätpäivä.

   Poista
 2. Hauska kuvakavalkadi <3 Mulla oli samaiselle postaukselle suunnittelilla sama otsikko, mutta taitaa koko postaus jäädä tekemättä, ehkä...

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Tottakai teet sen postauksen! Tuun heti kurkkimaan ;DD Noi vanhat kuvat on niin ihanan nostalgisia.

   Ihanaa viikonloppua! Wautsi, mikä ilma.

   Poista
 3. Oi, miten ihana kuvakavalkadi! Noi kasarihiukset... Ei tosiaan ole isoäiditkään kuten ennen, niin on upee mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! 80-luvussa oli vaan sitä jotain ;) Ja onhan se hei totta, että 50 on uus 30, niin upeita naisia nykyään!

   Aurinkoista viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Hih, ihanan kamalia nämä tukkamallit 90-luvulta. Been there, done that :D

  Mutta totta, hymyllä pärjää aina! Aina!

  Ihqua viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! "Don't cry because it's over - SMILE because it happened!"

   Aurinkoista viikonloppua! Jo(ko)han siellä teidänkin leveysasteilla tarkenee!

   Poista
 5. Johonkin ne hiukset on kuitenkin hävinneet. Kannattais leikata ohuet latvat pois ja loppuihin joku hyvä malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisen tällä kertaa kommentin poikkeuksellisesti, vaikka se on jätetty anonyyminä (kommenttien moderointi on nyt päällä, sillä näyttää, että yhä vaan nämä "anot" kokevat oikeudekseen mollata bloggaajia vaikkei syytä siihen välttämättä olisikaan).

   Tiedän kyllä, että suosittuna bloggaajana altistan itseni tämänkaltaisten ihmisten arvostelevan silmän alle - ja mikäs siinä, Suomessa vallitsee sananvapaus, mutta en silti voi kuin ihmetellä tarkoitusperääsi kommentoida paheksuvaan sävyyn ulkonäköäni. Mutta kuten tähänkin asti, pidätän jatkossakin itselläni oikeuden hylätä tämän tyyliset kommentit ala-arvoisina ja kommentoijalle vastaan vain, että olen hyvällä itsetunnolla varustettu 46-vuotias aikuinen nainen, jota eivät tämänkaltaiset mielipiteet hetkauta suuntaan eikä toiseen.

   En tiedä, oletko vakilukija vai satunnainen selaaja, mutta tiedoksesi, että minulta on poistettu kilpirauhanen 2015 monikyhmystruuman vuoksi ja tokihan tärkeän elimen puuttuminen näkyy kropassa vaikka lopun ikääni lääkityksellä olenkin niin ei se ole sama asia kuin toimiva kilpirauhanen (voit vaikka aikasi kuluksi googlettaa netistä, mihin kaikkeen kilpirauhasta kehossa tarvitaan). Kiitos ehdotuksestasi leikkauttaa pitkät hiukseni, oletkohan ammatiltasi kenties kampaaja?, mutta en muista kysyneeni blogitekstissä vinkkejä, että mitä minun kannattaisi tehdä tukalleni.. En viihdy lyhyessä tukassa eli aion jatkossakin pitää leijonanharjani, sillä onhan se aika makee! Ja PS. Ihan vinkkinä vaan, että tätä blogia ei ole pakko lukea, jos ei tykkää. Ihanaa kesää!

   Poista
  2. En tiedä osasinko saada vastauksen tuohon anonyymin kommentin perään, en ehkä? Mutta voi ihme miten joku viitsiikin käyttää aikansa kirjoitellen noin inhottavasti toiselle. :( Mun silmääni näyttää sun hiukset ihan yhtä tuuheilta, toki permanentti varsinkin nostaa aina hiukset ihan erilailla superpöyheäksi kuin laineet tai suorempi kampaus. On tullut huomattua, kun 5v tyttäreni luonnonkihara tukka on paksu, kiharalla vapaana ollessa todella paksunnäköinen. Pari kertaa ollaan se suoristettu ja vaikka paksu ponnari tuli silloinkin, niin toki se oli ohuemman näköinen sillä kampauksella. :D Ja mun henk.koht. suosikkilook sun hiuksista on toi nykyinen, todella kiva, nuorekas, kuten nuorekkaalla mummille sopiikin täydellisesti!

   Anteeksi pieni avautuminen, ärsyttää vaan niin tollaiset, jotka ei tajua pitää suutaan kiinni, jollei sieltä tule mitään kaunista sanottavaa, kertoo paljon kommentoijasta. Oikein ihanaa kevättä ja kesän odottelua sulle ja tsemppiä raksailun viimemetreille ja tulevaan muuttoon! :)

   Poista
  3. Hienosti onnistuit Johku! Ja kiitos ihanasta kommentistasi ja tsempeistä. Niitä aina tarvitaan! ♥

   Julkaisin anonyymin jättämän kommentin nyt poikkeuksellisesti, sillä se ei varsinaisesti sisältänyt herjaavaa sisältöä, kuten ne yleensä ovat kohdistuen omaan ja/tai perheenjäsentemme ulkonäköön, ikään, kotimme tylsän valkoiseen sisustukseen, blogini surkeaan sisältöön, kehnoihin toteutuksiin ja huonoon makuuni jne. Tällä kertaa kommentti oli kirjoitettu tylyn asiallisesti, vain ja ainoastaan tarkoituksena mollata kirjoittajaa ja hänen ulkonäköään ilman että sillä olisi mitään tekemistä totuuden kanssa. Yleensä vippaan tällaiset samantien roskakoriin ilman julkaisua, sillä totuushan on, että loukkaus häpäisee vain sen lausujan. Mutta eihän tällaisille voi oikeasti kuin nauraa - ja se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa ;DD Haha!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★