Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Alennuskoodit

Kaikenlainen kevennys tuntuu parhaillaan olevan "in". Ruokavalion kevennys, painon pudotus, kaappien tyhjennys ym. Monenlaista turhaa sitä kerää itselleen kaappien perukoille ja monenlaista moskaa tulee lapottua lautaselta suuhun arjen kiireessä, myös allekirjoittaneen perheessä. Ruokakauppojen hedelmät ja vihannekset ovat pääosin ulkomailta rahdattuja ja siksi kalliita. Laatukin on kehno tai ainakin maku heikompi verrattuna suomalaisiin punaposkisiin tompsuihin, meheviin kurkkuihin ja ihaniin vihersalaatteihin. Lapsena muuten luulin, ettei muita salaatteja ole olemassakaan kuin kiinankaali tai keräkaali -- äiti kun laittoi kaalia lähes kaikkeen... kunnes keksi kaupan hyllystä kiinankaalin :/ Sitä oli sitten salaattipöydässä, keitoissa, jopa lihapasteijoissa. Ei minun juttuni.

Nyt, kun kevät tekee tuloaan ja oma ruokaremppa ja kaappien tyhjennys on päässyt alkuvuoden takkuilujen jälkeen kunnolla vauhtiin, tekee kieltämättä mieli palkita omaa ahkeruutta hankkimalla tilalle jotain uutta! Kukkaro hieman kevenee, mutta tekee niin mieli uusia vaatteita ja uutta keväistä ihanaa kotiin. 

Pentikin verkkokaupasta saa vielä tämän helmikuun loppuun mennessä tehdyistä tilauksista -20% alen. Alennuskoodi on PEN40V. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat Pentikiltä.

Myös Stockmann muistaa kanta-asiakkaitaan kuukausittain vaihtuvien tarjoustuotteiden lisäksi antamalla helmikuun loppuun saakka kodin ja muodin normaalihintaisista tuotteista -20% alen. Edun saa vain verkkokaupasta omalla kanta-asiakkasnumerolla. Alennuskoodi on ST20TRJS. Verkkokaupan valikoimiin pääset tutustumaan tästä.

Kuvat Stockmann.

Näissä kuvakollaaseissa on "minun näköisiäni" ihanuuksia. Turkoosi on totisesti hurmannut minut tänä keväänä! Talomme on myynnissä ja ensi sunnuntaina on ensimmäinen näyttö. Jännittää. Toivottavasti tilaamani ihanuudet ehtivät saapua ajoissa ja saadaan puettua kotikin kevääseen ;)

Aurinkoa päivääsi!

4 kommenttia

 1. Tämä hedelmä ja vihannesasia on minua ainiaan askarruttanut. Kieltämättä suomalaiset tomaattien ja kurkkujen maku on erinomainen. Mutta olen myös Espanjassa, Kreikassa jne. (ja tietty täällä) maistanut erinomaisia kunkin maan kotimaisia vihanneksia ja hedelmiä. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, että pitkä kuljetusmatka jotenkin vaikuttaa makuun ja koostumukseen. Ja jotkut tuotteet kai laitetaan lähes raakoina matkaan ja ne kypsyvät joko matkan aikana tai sitten tukkujen varastoissa. Osaisiko joku kertoa? Olenko ihan väärässä?

  VastaaPoista
 2. Itse yritän suosia kauden kasviksia + kotimaista, paikallista ja lähiruokaa :) Olen samaa mieltä kanssasi, Johanna. Pitkä kuljetusmatka + torjunta-aineiden jäämät varmasti vaikuttavat ulkomaisten hedelmien ja vihannesten laatuun. Jo ajatus tuoreesta appelsiinista suoraan puusta poimittuna saa veden herahtamaan kielelle.. Mutta minkäs teet, kun ulkolaiset värikkäät paprikat maistuvat talvella, samoin kuin viinirypäleet, tompsut ja luumut ym.

  VastaaPoista
 3. Turkoosi on kieltämättä raikas väri kevääseen :=)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia Sally! Ja kiitos alennuskoodeista, täytyykin käydä piipahtamassa tuolla Pentikillä :)Mua ärsyttää myös suunnattomasti tällä hetkellä tuo kauppojen vihannesvalikoima; kurkut on kitkeriä ja tomaatit joko kovia tai sitten lötsähtäneitä. Eikä edes maistu millekkään. Kivaa päivänjatkoa, palataan :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★