Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tunnustus

Ihanainen kiitos Mammankammarin Virpille tämän viikon alkua sulostuttaneesta tunnustuksesta. The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat.


1. Milloin aloitit blogisi?

Tämä blogi syntyi syyskuussa 2009. Bloggerissa olin ollut sitä ennen jo parisen vuotta.


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Blogitekstit syntyvät omista fiiliksistä ja kokemuksista. Tykkään kirjoittaa itseäni puhuttelevista aiheista. Monesti yllätyn, kuinka moni muukin on pohtinut samoja juttuja. Joskus kyllä käy mielessä, että kiinnostavatkohan juttuni oikeasti ketään...?


3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Sally*s blogi on erityinen juuri sen omien kivojen lukijoiden + kommentoijien vuoksi ;) Interaktiivisuus on ihan parasta!


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Jäin 2007 vuoden alusta äitiyslomalle ja oli aikaa lueskella muiden ihania blogeja. Aloitin noihin aikoihin pitämään salasanallista perheblogia toisaalla, lähinnä mummien ja kummien tiedotuskanavaa, jossa jutut olivat pääosin lasten kasvuun liittyviä. Mutta miksei sitä nyt yksi perheenäiti ehtisi pitää sisustusblogiakin siinä samalla ;) Eli muiden inspiroivien blogien myötä ajattelin kokeilla, että onnistuuko tämä minulta.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Omat tietotekniikkataidot ja vapaa-aika eivät aina riitä kaikkeen ihanaan, mitä haluaisi tänne laittaa. On kuitenkin suuri ilo huomata, että melkoinen joukko teistä lukijoista on pysynyt matkassa mukana alusta saakka! Iloa ja aurinkoisia ajatuksia on luvassa siis jatkossakin ;)Sitten tunnustus laitetaan eteenpäin viidelle ihanalle bloggaajalle. Iiiik, hirmu vaikeaa nimetä vain viisi, mutta valintaa helpottaa onneksi se, että aika moni suosikkiblogini on jo saanut tämän tunnustuksen. Pikaisen pohdinnan tuloksena minun viisikkoni tulee tässä eli jaan tunnustuksen seuraaville blogeille:

Viivulle blogiin Viivu's Home
Sarille blogiin Pink Pionies
Esmeraldalle blogiin Esmeralda's Blog
Niinalle blogiin Vaniljahouse
Pämille blogiin Hotel de TeddyJa aurinkoa päivään Sinulle, joka piipahdit lukijana täällä!

6 kommenttia

 1. Oi kiitos!!! Ja iso rutistus!

  Tämä toi hymyn huulille ja iloisen mielen :)
  Mielelläni otan tunnustuksen vastaan ja jaan eteenpäin!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Tosi mukava juttu, että tulit blogin silloin aikoinaan aloittaneeksi. Sivujasi ja juttujasi selaillessa aika vierähtää ja tulee vähän erilaista perspektiiviä moniin asioihin. Mutta kyllä meillä on paljon myös samoja säveliä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sally!! <3 Ihanaa. Palailen asiaan, heti kun ehdin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! <3 Olen otettu!:)

  VastaaPoista
 5. Onnea :) Kiva lukea muidenkin mukavia juttuja bloggailusta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★