Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kevään väri?

Näin kevään korvalla totisesti tekee mieli käyttää pastellivärejä sisustuksessa tai ostaa kauppareissulla kimppu keltaisia tulppaaneja viikonloppua piristämään. Minun kevään värini on monena vuonna ollut vaaleanpunainen. Tänä vuonna se taitaa kuitenkin olla räväkämpi turkoosi, sillä sisustuksemme on nykyään pääosin musta-valkoinen, joten turkoosi sopii raikastamaan ilmettä mukavasti.Turkoosi on rauhallinen ja rauhoittava väri, johon liittyy myös luovuus ja vapaus. Se lisää kykyä kommunikoida. Turkoosi on raikas väri, joka liitetään usein mereen ja kylpylöihin. 
Vaaleanpunainen on punaisen makeampi puoli. Se on romanttinen ja viehättävä. Vaaleanpunainen on myös mukavan, ihanan ja kotoisan väri ja auttaa rentoutumaan.Keltainen väri on auringonpaiste. Se on ilon ja onnen väri. Keltainen saa tunteet liikkeelle ja vapauttaa negatiivisista ajatuksista ;)


Mikä on sinun kevätvärisi?
Kuvat netistä.

7 kommenttia

 1. PINKKI PINKKI PINKKI!
  ...vaikka se kyl taitaa olla mun väri kesät talvet! :D

  -A-

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa täällä kurkkimassa! Tuo turkoosi herätti minut aamuhorteesta, eli se on ehdottomasti minun kevätvärini! Siihen sitten himppu keltaista ja välillä tujaus lilaa!

  Mukavaa keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvakollaaseja! Mä en ole vielä päättänyt kevätväriäni...se oli lemmikinsininen jossain vaiheessa, mutta nyt mieli vetää hieman roosaan päin. Tiedäpä häntä. Tänään menen kyllä ostamaan keväisiä tulppaaneja. Josko meillekin sitten tulisi kevät! Eilen siivosin kanelitangot ja joulupiparit pois keittiöstä :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti pinkki!
  Mutta minulla on työpöydän takana seinässä iso kirkkaan keltainen teksti YES, IT A BEAUTIFUL DAY, piristää kummasti. Ja saa muuten asiakkaatkin hymyilemään :)

  VastaaPoista
 5. Tässä oli niin syotavan herkulliset yhdistelmät, että en oikein tiennyt mitä olisin ensiksi silmäillyt! Upeita kerrassaan. Keltainen on voimallinen, pinkki hauska, turkoosi repäisevä. Ei näitä oikein järjestykseen voi laittaa :)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  muistatko mistä nappasit keltaisen Homer-t-paidan kuvan? Haluaisin kovasti hommata sellaisen meidän Simpsons-fanille :)

  t. anonyymi lukijasi Mari

  VastaaPoista
 7. Oottepa kivasti kommentoineet omia keväisiä piristysvärejänne ;)

  Mari: Tässä linkki keltaisen Homer paidan sivulle http://www.emp.fi/bin/shop.php?prog=shop&funktion=PRODUCTINFO&article=148014

  Kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★