Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Baarijakkarat

Keittiössämme on 90-luvun peruja oleva baaritiski. Vuokraemäntä on hyvällä maulla stailannut keittiön tälle vuosikymmenelle, mm. maalannut ja ottanut baaritason päällä olleen yläkaapiston pois. Tällä muutoksella keittiö avartui valtavasti ja kaappitilaakin jäi jäljelle vielä hyvin. Työskentelytaso on kiveä ja helppohoitoisuutensa vuoksi ihanteellinen lapsiperheessä. Kivipinta on myös kaunis, kiiltävä ja ajaton. Ja rimmaa hyvin rosterikodinkoneiden kanssa. Tykkään!


Baaritasosta voi olla montaa mieltä ja nythän se alkaa olla muotia taas! Koska sitä ei voi pyyhkäistä näkymättömiinkään, niin päätin korostaa sitä ;) Vanhemmillani oli käyttämättömänä 3 kpl tällaisia industrial tyylisiä baarijakkaroita, jotka nekin muuten ovat 90-luvun peruja, joten käväistiin hakemassa ne meille! Ja sopivat kyllä ältsyn hyvin ;) Aamuisin unihiekat karisee silmistä, kun joutuu ottamaan skaban lasten kanssa, että kenelle riittää tuoleja! Näitä kun on siis vain 3 kpl.


Jos tämä asunto olisi oma, niin sähkömies saisi tulla laittamaan baaritason päälle vielä  pari kappaletta industrial tyylistä kattovalaisinta. Katto on ihanasti korkealla, joten ne korostaisivat tilaa mainiosti :)

Tiistaiterkuin,

-Sally-
 
 
 
Baarijakkarat: Piiroinen/Martela
Tähtimatot: Asko

2 kommenttia

  1. Nuo lamput sopisivat kyllä tuohon tosi hyvin!
    Ihanan avara keittiö teillä muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiva keittiö! Baarijakkaroista olen itsekin haaveillut, vaikka meillä onkin vain pieni pätkä työtasoa ikkunan alla, jossa voisi olla aamiaisbaarin paikka...

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★