Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IKEA haaste

Suklaamarenki -blogin Heidi muisti minua kivalla sisustushaasteella, joka perustuu elokuussa ilmestyneeseen uuteen IKEA kuvastoon! Ja näin haaste etenee:
 
 
 • Valitse kolme tuotetta, mitkä haluaisit Ikean 2012-13 kuvastosta.
 • Valitse yksi tuote, mistä luulet tulevan "the Hitti".
 • Jaa haaste eteenpäin kolmelle blogille.
 
 
Tässä tulee mun poiminnat:


Nro 1: Ektorp nojatuoli, valkoinen
Nro 2: Peilipintainen Malm lipasto, rajoitettu erä!
Nro 3: Persisk Hamadan, itämainen matto

Nämä kolme ihanuutta ottaisin meille ikihyvin! Ja seuraava "The Hitti" on munkin mielestäni Hektar kattovalaisin, kuten monessa muussakin blogissa on ennustettu. Se vaan on niiiiiiin ihanasti industrial ;)
 
 
Haastan mukaan seuraavat kolme bloggaria: 

Johanna blogista Omamaamansikka
Niina blogista Niinan Unelmia
Maanvaiva blogista Hyvää ja kaunistaHaluan lopuksi näyttää teille kesäkuisen Tanskan reissumme paluumatkalla nappaamani kuvat Tukholman Ikeasta. Piipahdimme ennen laivaan ajoa nimittäin maailman suurimmassa Ikeassa, Tukholman Kungens Kurvassa: 4 kerrosta, rohkeita sisustusvärejä, kivoja keittiöideoita, valtaisat määrät itämaisia mattoja ja sokerina pohjalla hurjasti sinisiä tekstiilejä sekä kullanväristä ja sinistä lasitavaraa! Näin ihanan erilainen on Ikean valikoima siis naapurissamme: Kivaa tiistaita! Uusia lukijoitakin oli ilmestynyt ;) Tervetuloa mukaan!

-Sally-

5 kommenttia

 1. On kyllä iso tuo Tukholman IKEA.
  Mukavia valintoja tehty täällä ja selkeästi tuo teollisuushenki on imaissut ihmiset mukaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso on joo. Industrial näyttää purevan meillä Suomessa!

   Poista
 2. Härregud, minkä kokoinen Ikea...saisinkohan mä Mr. N:n sinne sunnuntaina, kun suunnataan Tukholmaan? En taida edes kysyä, on listalla nääs pari muutakin "sisustuskauppaa" ja onnellinen olen, jos ne kierretään :)

  Ihanaa pikkulauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Mr Ikea on suunnitellut tavaratalonsa Tukholmassa hauskasti pyöreään muotoon ja osastot tulee kierrettyä melko helposti. Ala-aulasta lähtevät liukuportaat vievät tuttuun tapaan suoraan yläkertaan eli tässä tapauksessa 4. kerrokseen, joten jo puolivälissä mua huimas enkä uskaltanut katsoa kuin tennareitani ;) Vähänkös lapsia nauratti!

   Kivaa shoppailua teille Tukholmaan! Viikonlopuksi on luvattu myrskytuulta, jos oikein muistan.. Meilläkin keikuttiin iloisesti aalloilla!

   Poista
 3. No voi että mä etsiskelin tätä postausta monta päivää. :D Tiesin että sen on jossain oltava! Ihan pimee oon näköjään!
  Kiitos haasteesta! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★