Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Habitare 2012: Trash Hotel

Jo viime syksynä ihastuin Habitare-messuilla Trash Design teemaan, kuinka kekseliäästi tehdyillä valinnoilla saadaan vanhasta hylkytavarasta syntymään sisustuksellisia helmiä eli "toisen roska voi olla toisen aarre."
 Tänä vuonna Habitaressa Trash teema oli jalostettu Trash Hotelliksi eli sisustettu kuvitteellisia hotellihuoneita, tarkoituksella osin ihan överiksi asti ;) Osa oli kivan kekseliäitä, osa taas tosi karuja (täytettyjä lintuja, epämukavan näköisiä sänkyviritelmiä ym). Pääosin sisustettuja huoneita piti katsella melko tarkkaan, että oivalsi, mitä kaikkea tilasta löytyykään.
 Vanhat kartat ja karttapallot oli kivoja, "nappiseinä" ja kirjoista kasattu yöpöytä,  sekä tavallisesta toimistomapista + oranssista kartiosta tehdyt valaisimet! Ihan huippu oli mielestäni myös tuo "peuran pää" joka oli taiteiltu vanhasta fillarin satulasta. Grillattu broileri vanhassa kuvaputkiteeveessä sen sijaan oli yhtä karmiva kuin Hitchcockin linnut sen päällä.. Iiiks.

 
-Sally-

2 kommenttia

 1. Itse ihastuin tuolla osastolla yöpöytään joka oli tehty vanhoista kirjoista. Toteuttamisen arvoinen idea!

  VastaaPoista
 2. Hei Sally !

  Olen alouttanut oman Blogin kirjoittamisen ja nyt sitten liityin tänne sinunkin Blogiisi. Olen aloittamassa sisustusassistentti koulutusta ja olen hurahtanut sisustus juttuihin jo nuorena mutta nyt sitten monen mutkan kautta pääsen sattumien summana opiskelemaan sitä alaa jota olen aina halunnutkin.

  Habitaressa oli tosiaankin tosi paljon nähtävää ja samoja bongauksia kuin sinäkin tänne Blogiisi olet laittanut niin näppäilin kodak tärppeihini. Tein niistä skide show koooman Facebook sivuilleni.

  Kiva kun on saman henkisiä ihmisiä paljon jotka ovat sisusksesta ja stailuksesta kiinnostuneita.Seuraan tätä Blogia ja se on hieno.
  Täälä käy varmaankin paljon muitakin sisustus bongareita sivuilla,joten
  kirjoitelkaa saman henkiset ihmiset on mukava vaihtaa kuulumisia.

  Hyvää Syksyä ja Hyviä sisustuksia. T.Leena
  Blogista nimellä: Styling Keep Smiling Production : )

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★