Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Blogin 3v. synttärit + arvonta

 
Sally*s blogi on jo selättänyt pahimman uhmaiän, sillä tänään kertyy mittariin 3 vuotta! Tättärää! Syksyllä 2009 kirjoittelin ekat blogitekstit silloisella nimellä CountrySally's Living and Loving, mutta nykyään nimi on lyhentynyt tutumpaan muotoon Sally*s. Onkos lukijoiden joukossa muuten ketään noista alkuajoista asti mukana pysyneitä? Ihmettelijöille tiedoksi, että jonkinasteisessa mielenhäiriössä tulin myös jossain vaiheessa poistaneeksi kaikki 2009 kirjoittamani blogitekstit, sillä eka kriisi kirjoittamisen ja aiheiden suhteen pukkasi, kun blogilla oli yhtäkkiä montakymmentä rekisteröitynyttä lukijaa.. iiiiiiik! Eli kuka näitä juttuja oikeastaan lukee ja ketä kiinnostaa ;) Moni bloggari on varmasti miettinyt samaa. Minä sitten päätin vain yhtenä päivänä lakata miettimästä ja jatkaa kirjoittamista. Sillä kirjoittamisen vuoksihan tämän alunperin aloitinkin.
 
Arvonta lienee siis paikallaan, sillä on mukava palkita teitä lukijoita! Tällä kertaa synttäriarvontaan pääsee mukaan olemalla Sally*s blogin kirjautunut lukija (nyt on siis hyvä syy rekisteröityä lukijaksi tämän sivun oikeasta reunasta ;) + kirjoittaa kommenttikenttään aihe-ehdotuksesi, että 
 
 
 
Julkaisen sitten näitä toivepostauksia tämän syksyn + loppuvuoden aikana ;)
 
 
 
 
EDIT: Arvonta-aika on päättynyt! Kiitos osallistumisestasi.


Arvonta-aikaa on ensi keskiviikkoon 12.9.2012 klo 18:00 asti ja arvontapalkintona ovat nämä ihanat vintage lasinaluset, jotka toin teille tuliaisiksi Tukholmasta! Ja tupla-arvan saat lisäksi, jos jaat arvontapostauksen facebookin puolella ;) Pääset sinne tästä.


O n n e a   a r v o n t a a n !
 
-Sally-

17 kommenttia

 1. Olen lukijanasi mukana arvonnassa yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 2. Ompas hauskat lasinaluset, yhdellä arvalla mukana :) Samalla jätän tänne sinulle haasteen jonka saat käydä nappaamassa mukaasin jos haluat :D Ja oikein paljon onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla lähden kokeilemaan onneani! Kirjoittele vaan jatkossakin juttuja laidasta laitaan :) Mukavaa loppuviikkoa ja onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 4. Ihanat aluset! Yhdellä arvalla mukana :) Minun toivepostaukseni olisi sinun top 10-sisustusvinkit! :)

  VastaaPoista
 5. Minä edelleen kovasti odottelen niitä postauksia Amerikan vuodestasi... :)

  VastaaPoista
 6. Onnea ! Mulla oli oma ajatus jotain itse tehtyä, mutta vaihdankin sen Helin top 10 sisustukseen! Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa :) Olisi mukava lukea enemmän tuosta opiskelustasi: millaiset pääsyvaatimukset alalle? Kauanko kestää ? Miten energia riittää työn ja perheen ohessa ? Kaikki muu arkinen, sisustus ja muu kiinnostaa, eli aiheesi ovat olleet ihan mieluisia tähänkin asti ♥

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukaan. Sisustusvinkin kuulostaisi hyviltä, vaikkapa eri kodin ongelmapaikoillé ja säilytystilojen ratkaisut.

  VastaaPoista
 9. Onnea 3-vuotiaalle ♥
  Muistelisin, että silloin aikoinaan eksyin blogiisi huuto.netin kautta :)

  Olis kiva lukea esim. teidän perheen lemppariruoista ja ruokaohjeista! Ja lisäkuvia teidän ihanasta kodista katselisin mielelläni :)

  Miten mä en onnistunut FB:ssä jakamisessa...höh. Yritän illemmalla uudelleen :)

  VastaaPoista
 10. Ekaa kertaa nyt blogissasi ja vaikuttaa tosi kivalta! :-) Tykkään lukea etenkin sisustus- ja leivontajuttuja! Jatkankin tästä blogisi selailua :-)

  VastaaPoista
 11. Juttu suosikkiesineistäsi ois kiva.

  VastaaPoista
 12. mukana lukijana ja jaettu fb.
  kotisi inhokki huonekalu tai/ja esine (meillä kaikillahan sellainen löytyy)kukaan ei vaan kirjoita niistä

  VastaaPoista
 13. säilytyksen onglemien ratkaisusta haluaisin lukea.

  VastaaPoista
 14. Mukana myös arvonnassa vanhana lukijanasi. Tuo inhokkihuonekalu / esine -esittely on kyllä hauska idea, mutta mielelläni lukisin aina vain enemmän kierrätyksestä, tuunauksesta, ekologisuuden huomioimisesta kuluttamisen maailmassa.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukana, tykkään eniten lukea kaikista DIY -jutuista. :)

  VastaaPoista
 16. Mukaan olen lukija Tää blogi on näin huissin hyvä. Nukkekoti jie

  VastaaPoista
 17. Onnittelut ja kokeillaan arpa onnea yhdellä arvalla.Tämä kaikki arkinen,sisustusjutut/kuvat ja leivontajutskat kiinnostavat kovin:)niitä on ollut kiva lukea.

  VastaaPoista