Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Nahkatakkisakki

3-vuotias blogi kiittää onnitteluista ;) Ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Vielä ehdit mukaan edellisen postauksen synttäriarvontaan täällä! Näin kelien viilennyttyä onkin hyvä kirjoittaa pukeutumisesta. Lähtiessämme reissuun koko perhe pukeudumme nimittäin usein koko sakki saman tyylisesti. Kesällä se voi olla merihenkistä raitaa + valkoiset shortsit tai kuten nyt syyskelien saavuttua: nahkatakkia + farkkua. On hauskaa, kun ventovieraat tulevat sanomaan, että olette pukeutuneet kivasti. Näin kävi viimeksi Tukholman reissullamme ;)
 
5-vuotiaalle Pikkusiskolle + pian 12-vuotiaalle Isosiskolle on joskus haasteellista löytää saman valmistajan puseroita tms. Benetton on onneksi silloin ollut usein nappivalinta! Tosin en ole niuhottaja pukeutumisen suhteen, mutta esim. juhlapukeutumisessa arvostan sitä, että vaatteet rimmaavat muiden perheenjäsenten vaatteiden kanssa. Vinkkaa ihmeessä, jos tiedät jonkun vaatevalmistajan, jolla olisi 100-160 senttisille samoja/samankaltaisia vaatteita? Tosin kauaa ei tuo meidän esiteini varmaankaan suostu pukeutumaan äidin osoittamiin kuteisiin..


 
Kurkkua kutittaa ja villasukat lämmittää varpaita. Kunpa ei tästä nyt mitään syysflunssaa kehkeytyisi.
 
 
-Sally-
 
 

2 kommenttia

 1. No, kylläpä onkin kivan näköistä kun koko poppoo on pukeutunut samansuunaisesti!
  Mukavaa viikonlopun alkua, toivottavasti et sairastu :)

  VastaaPoista
 2. Nahkatakki sakki näyttää oikein särmältä :)

  Mulle on Helsingissä annettu palautetta lasten pukeutumisesta, positiivisesti.

  Lapset käyvät usein joulun tietämillä valokuvaamossa ja silloin tulen hankkineeksi juhlavammat vaatteet, jotka sointuvat toisiinsa. Ja kyllähän Abercrombiet, Hollisterit ja Aeropostalet käyvät melkein uniformuista.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★