Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Inspiration

Myös minä olen mukana lokakuussa käynnistyvässä uudessa inspiration -blogikonseptissa! Sally*s blogi löytyy jatkossakin täältä samasta tutusta paikasta countrysally.blogspot.com, mutta ulkoasuun saattaa tulla joitakin muutoksia ja uudistuksia esim. mainoksia blogin sivupalkkiin. Päätän myös jatkossa ihan itse, mistä kirjoitan ja milloin kirjoitan eli yhteistyökumppani on mukana vain taustalla. Mainosblogia tästä ei siis ole tulossa, ei liioin päivän asujen catwalkia, vaan lifestyle blogina pysytään kuten tähänkin asti ja mottona sama tuttu:
 
"sisustusta ja lapsiperheen arkea maustettuna ripauksella unelmointia."
 
 
 
Blogiportaalit ovat herättäneet viime aikoina kovasti keskustelua ja osin vastustustakin. Voinkin vain toivoa, että pysyt jatkossakin lukijana, sillä vaikka omasta puolestani ruudun tällä puolen kirjoittaminen on kivaa, on mielestäni vähintäänkin yhtä tärkeää pysyä luottamuksesi arvoisena. Vanha kiinalainen sananlasku sanoo, että "jos miettii seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla" ;) Otan siis rohkeasti tämän askeleen ja katson, mitä se tuo tullessaan.
 
Mukavaa uutta viikkoa!
 
-Sally-
 


"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen laadukkaita blogeja, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta."

9 kommenttia

 1. Jee Sally - sama täällä! Kiva juttu!
  Minulle tämä myös oli just se juttu, että täytyy katsoa:)
  T,Kati

  VastaaPoista
 2. Inspirationiin menossa minäkin. Jos siellä näkyminen käy liian rajoittavaksi, eroaminenkin oli tehty helpoksi. Katsotaan ensin kuitenkin mitä positiivista tuo mukanaan.

  VastaaPoista
 3. Katsotaann kans mitä tuleman pitää, ite pidän blogin ulkoasua tärkeänä ja mainoksettomana lähden mukaan - saa nähdä miltä se banneri näyttää, voipi olla jos on ruma niin antaa olla ;)

  VastaaPoista
 4. Rohkeasti vaan uutta kohden!
  Mukavaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
 5. Toivotan teille kaikille tasapuolisesti paljon onnea! <3 Minusta on tärkeää seurata omaa sydäntää ja ainakin katsoa mihin se vie. :) Ja mitä mainontaan tulee, on oma ehtoisuus todella tärkeää, mutta minusta se tuo lisäripauksen blogiin ja sen sisältöön. Monesti yhteistyömahdollisuudet kantavat kauas ja ovia saattaa aueta mitä yllättävimpiin paikkoihin. :)

  Siksi kannustankin kaikkia teitä inspisläisiä olemaan avoimia ja iloisia tästä ihanasta mahdollisuudesta! <3 Ihan varmasti lukijat pysyvät matkassa mukana, sillä onhan blogin sisältö kuitenkin se numero 1.

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea Sinulle! Onpa hieno tilaisuus. Luen blogiasi edelleen, innolla odotan päivityksiä :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! Löysin sattumalta blogiisi! Voih sinulla on bannerissasi ihana Kannustalo. Olen kova Kannustalo fani!

  VastaaPoista
 8. Ihania inspiroivia kuvia teiltä! Ja kyllä, pysyn lukijanasi ;) Onnea uudesta mahdollisuudesta....jänskättää mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos tytöt onnentoivotuksista ja kannustavista viesteistänne! Jokainen lämmitti sydäntäni kovin. Kiitos ♥

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★