Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Must-have-nilkkuritNyt pitää kyllä tunnustaa yks hauska juttu viime viikolta. Olin jo nimittäin ehtinyt ostaa tälle syksylle nämä ekan kuvan ihanat mustat Vagabond Dee nilkkurit. Niissä on täydellinen 7 cm korko ja takana ihanat hapsut, jotka läpsyttää kantapäihin astellessa. Mutta syyslomaviikollahan mä tein tahattoman junamatkan Tampereelta Seinäjoelle (josta kirjoitin muuten aiemmin täällä (klik)) ja koska piti odotella junaa takaisin Tampereen suuntaan tunnin verran, niin mitä tekee nainen, jolla on tunti ylimääräistä aikaa vieraalla paikkakunnalla?

Ostaa kahvin ja leivoksen? Ei, vaan postittaa perheelle kortin ja marssii sitten kadun yli kenkäkauppaan! Aivan yhtä kreisiä kuin koko siihen astinen tapahtumaketjukin... Siellä nämä ruskeat nilkkurit odottivat mua kuin tarjottimella, miltei kuiskien nimeäni, niinpä mulla on nyt toisetkin uudet popot ihanan pehmeää nupukkia and I'm in looooove! ♥ Perustelin ex-tempore kenkäostosta miehelle (ja itselleni), että ostin ne tavallaan tuliaisiksi. Ja oikeastaanhan ne eivät edes maksaneet mitään, sillä sain junamatkat molempiin suuntiin veloituksetta, joten pystyin käyttämään ne rahat kenkiin! Naisen logiikkaa, tuumasi mies ja tyrskähti nauruun..

-Sally-

3 kommenttia

 1. Hei!hyvä esimerkki siitä,miten me naiset osataan ottaa ilo irti kommelluksista huolimatta!=) Se junareissu-juttu ol tosi hauska lukea,samoin tämä juttu!Naisen logiikka rules! terveisin Elli
  ps.Ootkos muuten lukenu Riitta Väisäsen ja siskonsa kirjottaman kirjan Miss Euroopan laidalla?siinä,jos missä on naisen logiikkaa ja muitakin hyviä ja hauskoja juttuja!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Elli, lämmin kiitos kommentistasi. Pitääkin lainata tuo kirja heti ensi tilassa! Mieheni sanoo hupaisasti minua joskus Riitta Väisäseksi ;)

   Poista
 2. Hyvännäköisille bootseille on aina käyttöä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★