Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Vihdoinkin täällä!

Vihdoinkin uusi indiedays inspiration on täällä! Ja mä olen siellä ;) Jihuu! Joko ootte käyneet kurkkimassa? Lisäsin tämän blogin yläreunaan "indiedays inspiration" linkin, josta pääset kätevästi suoraan Sally's sivulle siellä (ja sieltä sitten taas kätevästi eteenpäin ;) Tuolta löytyy nimittäin toinen toistaan kiinnostavampia blogijuttuja ja kokonaan uusia blogituttavuuksiakin! Yksi, mistä itse tykkään tässä uudessa id-kuvavirrassa, on tapa, jolla voi kätsysti seurata omia lemppariblogejaan ja luoda sitä varten oman inspiration suosikit -kuvalistan, kuten mä tein tässä:


Nämä siis mun omat suosikit listasta siellä ;) Löytyykö joukosta sunkin lemppariblogejasi?
 
Ohje: Inspirationin oikeassa yläreunassa on "omat suosikit" linkki, josta pääsee eteenpäin seuraamalla ohjeita. Facebook tiliä tarvitaan tunnistautumisessa, mutta onko lukijoiden joukossa joku vielä, joka ei ole facessa? Inspis-blogeja voi toki lukea ilman fb-tiliäkin eli nou hätä ;)
 
Kiitokset edelliseen postaukseen kommentoimassa käyneille! Aika samanlaiset sisustusinhokit meillä tuntuu kaikilla olevan eli naurun tikahduksilta ei ole voinut välttyä teidän juttuja lukiessa ;) En muista, koska olisi ollut näin mukava maata sängynpohjalla ja sairastaa..
 
Tiistaiterkuin, Sally
 

3 kommenttia

  1. Jippii! Vihdoinkin se on julkista :)

    Hei, oikein paljon paranemisia sulle sinne punkan puolelle <3

    VastaaPoista
  2. Ihanalle näyttää täällä ja laitoinkin sinulle sähköpostia ihanuuksista tulemaan:)
    Ilona

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★