Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Haaste: Kodin Ykkönen

Sain @Maria's blogista tämän kivan haasteen hitti/huti. Tehtävä menee samalla periaatteella kuin aiempi Ikean haastekin (joka löytyy täältä) eli poimitaan Kodin Ykkösen valikoimista omasta mielestä hittituote + totaalinen huti ja jaetaan haaste sitten eteenpäin kolmelle bloggarille.
 
Veikkaan Imperium pöytävalaisimesta seuraavaa hittiä, sillä se on sievä ja huomattavasti halvempi kuin aito ja alkuperäinen Kartellin Bourgie (ja plussakorttitarjouksessa 4.11.2012 asti). Tosin aina löytyy myös meitä, jotka eivät tyydy jäljitelmiin ;) Totaalinen huti sen sijaan on tämä papukaijan kirjava Theresia-kattokruunu. Edes noi kynttilänliekin muotoiset hehkulamput eivät pelasta tilannetta. Kammoksun muutenkin valaisimia, joiden värikäs kupu muuttaa valon kummalliseksi ja saa sisustuksen näyttämään hirveältä :/
 
Jaan tämän haasteen eteenpäin seuraaville bloggareille:
 
Elsa/ Elsass
Kati/ Tarinoita talosta
Nanna/ Ruusutapetilla
 
 
Iltojen pimetessä valaistusasiat ovat jälleen ykkösroolissa tärkeänä tilaelementtinä sekä sisustuksen tunnelman luojana. Aiemmin suhtauduin valaistukseen lähinnä välttämättömänä pahana, mutta sisustusopintojen myötä sen uudenlainen merkitys on avautunut ja olen kokenut "valaistumisen". Parhaimmillaan valolla nimittäin voidaan korostaa ja muuttaa tilan tunnelmaa niin, että valaistus onkin kiinteä osa sisustusta, ei pelkkä lisä kauniille sisustukselle.
 
Iloa & valoa päivääsi!
 
-Sally-

6 kommenttia

 1. Onpas aidon näköinen tuo Bourgie-wannabe-valaisin :) Juu, huti on kyllä sullakin osunut nappiin...vähän liian värikäs munkin mieleeni :)

  Mukavaa maanantaita, tästä se taas lähtee!

  VastaaPoista
 2. Just tulin vierailulta sun blogistasi ;) Mä näin noita Imperiumeja Kodin Ykkösessä viikko sitte ja olivat suloisia, korkeus 51 cm. Piti ihan tutkia niitä, että mikäs mini-bourgie mahtaa ollakaan kyseessä..

  VastaaPoista
 3. Sally, kiitos vinkistä:) Kävin heti klikkaamassa ostoskoriin tuon kirkkaan Imperiuminin, sillä hinta oli kohdallaan; 69,95 pluskortilla. Tässä tapauksessa mulle kelpaa kopiokin, vaikka muuten kyllä tykkään aidosta Kartellista.

  VastaaPoista
 4. Krisse: Kiva juttu! Et taatusti pety ;)

  Höh, miksen mä pysty vastaamaan teidän kommentteihin suoraan. Näyttää hassulta kommentoida omaa tekstiä.. -Sally-

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Mun täytyykin mennä tutustumaan Kodin Ykkösen valikoimiin! Katsotaan mitä löytyy :DDD

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! Laitan hautumaan...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★