Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tavarat talteen

 
Perjantai ja siivouspäivä. Muuton jäljiltä moni tavara on meillä vielä hukkapiilossa tai sopivaa säilytyspaikkaa ei ole oikein löytynyt. Tällä viikolla kyllästyin siihen, että kun joku soittaa, on kuulakärkikynät ja muistilaput aina ties missä ja lasten lukujärjestykset, viikkokalenteri, maksettavat laskut ym ajelehtivat ympäriinsä. Joten keräsin siellä täällä majailevat kynät kahteen ikean peltiruukkuun + laskut ja tärkeät paprut siistiin toimistolokerikkoon. Ikean malm-lipasto nielee paljon sekalaista tavaraa ja se on oiva säilytyspaikka navigaattorille, sateenvarjoille, kaulahuiveille, hanskoille ym. Tästä ovesta meillä ei juurikaan kuljeta sisään/ulos, sillä kenkien säilytys on toisessa päässä taloa, mutta takkapuut säilytetään aivan tämän sisäänkäynnin luona, sillä se sijaitsee ihan olohuoneen vieressä. Malm-lipastoon on muuten saatavana maidonvalkoinen lasikansi (tai toisena värinä musta), jolla sen ilmettä saa helposti hieman tyylikkäämmäksi. Hintakaan ei kirpaise kukkaroa kuin kympin verran. Viime syksynä tilaamani HM "standard goods" kangaslaatikot toimivat meillä keräyspaperilaatikkoina. Aiemmin säilytimme niissä pipoja, hanskoja ja huiveja. On kiva miettiä tavaroiden käyttötarkoitusta välillä uusiksi, sillä aina ei tarvitse ostaa kokonaan uutta, kun kotoa saattaa jo löytyä valmiiksi ihan käyttökelpoinen kapistus käyttötarkoitusta hieman muuttamalla.
 
Viikonlopun kunniaksi leivoimme jo eilen illalla lasten kanssa pellillisen suklaapiirakkaa. Mmmm. Sen tuoksu leijaili keittiössä vielä tänä aamuna ja näytti muutama pala onneksi olevan vielä jääkaapissakin ;) Ilahtuneena huomaan, että uusia lukijoitakin on jälleen tullut mukaan. Tervetuloa!
 
Jokos teillä on syyslomasuunnitelmia?
 
-Sally-
 

2 kommenttia

 1. Moikka! :)
  Kauniita kuvia! Meillä myös tyttöjen huoneissa nuo Malm-lipastot ja ne on kyllä oikein tilaihmeitä :) Pitäiskin ostaa niihin nuo lasitasot päälle, upgreidaa tasoa huomattavasti!

  Vielä ei olla tehty syyslomasuunnitelmia; tällä hetkellä torjutaan Lilian alkavaa flunssaa ja koitetaan pitää muut perheestä terveenä. Tosin mikään ihmehän se ei olisi, että meillä sairastetaan lomalla :) Tunnollisia päikkyläisiä, koululaisia ja työntekijöitä!

  Rauhallista viikonloppua <3
  PS. en ole vieläkään käynyt siellä Hullareilla, mutta huomenna ehkä joutuu piipahtamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla. Meiltäkin löytyy 4 malm-lipastoa ;) Upeat perjantai-pizzat olit hei väsännyt, onneksi kuvat ei lihota! Viikonlopputerkkuja!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★