Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KOLME YÖTÄ JOULUUN


- Vettä sataa! Tie on vaarallisen liukas, kuinkahan Joulupukki pystyy laskeutumaan poroillaan?

Siivoukset on tehty ja viimeisetkin unohtuneet ainekset noudettu kaupasta. Kinkun koristukseksi tulevat neilikat meinasivat nimittäin kokonaan unohtua kauppalistalta! Vaatehuoneessa on melkoiset peittelyt meneillään ja toive, että tonttu ehtisi ennen uteliaita silmäpareja paketoida kaiken valmiiksi. 


"Pakolliset" hyvät joulut on toivoteltu puhelimessa ja tekstiviesteissä sukulaisille, osalle ystävistä kasvotusten glögittelyjen lomassa. Kiire painaa eikä millään ehdi kaikkea (omatunto soimaa: sori Jonna ja sori Emma, olisi ollut ihana ehtiä glögille myös teidän kanssa). Mutta tulee se joulu vähemmälläkin hössöttämisellä, toivotaan. 

Muovikuusi on kaivettu naftaliinista. Joo, tänä vuonna se on muovia. Perhe äänesti 4-1 mut kumoon, joten on tyytyminen vaan hyasinttien tuoksuun (mutta kapinamieltä osoittaakseni tulin neilikanhakureissulta tänään sypressi kainalossa). Kuusi koristellaan aaton aattona, mutta Joulun spirit odottaa vielä hieman löytymistään. Tiedätkö mitä tarkoitan, se teeskentelemätön ilo, kun voi vaan keskittyä rakkaimpiinsa. Ensimmäinen askel oli päästä pois tuolta tungoksesta, huh.

- Kolme yötä enää, sitten on Joulu!

11 kommenttia

 1. Todella kaunis kuusi. Näyttää kyllä ihan oikealta! Meilläkin on eka kerran tekokuusi. Helpompi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näyttäähän se ihan kivalta juu, kaipaa tietty vielä koristeita ylleen. ♥

   Poista
 2. Arvaa, mun siivoilut on ihan tekemättä vielä!!! Meilläkin on muovikuusi, ekologista ja siistiä :D Vaikkakin aito kuusi ois ihaan oma lukunsa...
  Vesi tippuu täälläkin ränneistä alas, huoh :/ Mukavaa iltaa siitä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, toi lämmitti sydäntä. Ekologinen ja siisti kuusi ;) Ehkä mä selviän yhdestä joulusta näinkin..

   Ihanaa Joulun aikaa sinne!

   Poista
 3. Kyllä on komea kuusi vaikka onkin muovinen. Eipähän varise! Ja onhan joulussa onneksi muitakin ihania tuoksuja ettei sitä kuusen tuoksun puuttumista varmaan edes huomaa. Ihanaa joulun odotusta...se on jo ihan ovella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne! ♥ Ihanaa Joulun odotusta!

   Poista
 4. Et olisi paljastanut kuusen olevan muovia, olisi mennyt täydestä aidosta kuusesta!
  Tänään olen minäkin siivoillut paikat kuntoon. lahjat ovat edelleenkin ostamatta, josko huomenna illalla ennen kauppojen sulkemista jotain pientä hakisin? Stressistä ei tietoakaan, ihanaa kun alkoi loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti. Meillä muksut on heti "korvat pystyssä", kun jossain vähänkin rapisee.. Saas nähdä, milloin onnistun paketoimaan.

   Mukavaa lomaa ja ihanaa Joulun odotusta! ♥

   Poista
 5. Vähän on joulutunnelma ollut hakusessa, vuoden viimeinen työviikko ei ollutkaan sellainen rauhaisa kuin toivoin. Nyt on kuitenkin 2½ viikon vapaa alkanut ja ensimmäinen kolmesta joulukattauksesta onnistuneesti takana, kuusi koristeltu ja joulutunnelmaakin enemmän kuin vielä eilen aamulla.

  Leppoisaa jouluun laskeutumista sinullekin , Sally!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanainen, kiitos samoin sinne leppoisaa Joulun aikaa! ♥

   Poista

 6. Ihanaa joulunaikaa Sallyn poppoolle!<3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★