Sisustus & lifestyle since 2009

Search

AFTER CHRISTMAS- Ihanat, kiireettömät päivät takana, Joulu herkutteluineen ja lapset onnellisine ilmeineen.

Jokainen sai Pukilta jotakin tärkeää ja kovasti toivomaansa. Ja ei juurikaan mitään turhaa, vaan perin fiksuja ja tarpeellisia lahjoja. Joulupäivänä saimme myös kivoja ruokavieraita, kun vanhempani + veljeni tulivat meille päivälliselle. Ja Tapanina taas tuntui kuin Joulu olisi uudestaan, sillä pikkuinen Ava-neiti saapui meille vanhempineen muutamaksi päiväksi. Nyt heidätkin on jo saateltu kotimatkalle, mutta ihanat muistot viipyvät vielä pitkään.


-Äidin onni, kun kaikki lapsoset ovat samalla sohvalla ♥

- Feeling so blessed. With sweet little granddaughter Ava.

Muutaman päivän tätä leppoisaa joutenoloa jaksanee vielä.. Vähän kinkkuvoileipää ja juustoja sekä leffailtaa naksuineen vaan kehiin. Vähän tekis mieli kyllä käydä kurkkimassa alennusmyyntejäkin. Josko sitten vaikka maanantaina. Muksut ainakin tarttis kenkiä ja ulkoilutamineita.

- Mitenkäs teillä? Kävikö Pukki? Olitteko olleet kilttejä?

20 kommenttia

 1. Ihania tunnelmakuvia! Tuo pieni Ava-neiti kyllä niin ihastuttaa - jo tuolla Instankin puolella. :) Onnea vielä isovanhemmillekin! Hassua ajatella, että meidän pikkumies oli viime jouluna lähes samanikäinen.. Nyt mennä touhottaa jo lelujensa kanssa ja suu käy ihmetyksestä kuin papupadalla - vaikka sanoja ei vielä tulekaan. :)

  Leppoisaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pikkumies teillä! Vanhemmat pukivat Avan aattona tonttupukuun, kun ajattelivat, että tää ensimmäinen joulu on ainoa mahdollisuus saada neiti suostumaan siihen ;)

   Poista
 2. Enää ei pariin vuoteen ole pukkia näkynyt.. Lapset ovat jo murkkuja. Ihana tuo teidän joulukuusi. Meidän kuusi ja koristeet lähtivät tänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muovikuusi, mutta menihän se yksi joulu välissä näinkin.. Happy Sunday!

   Poista
 3. Tähtiteema jatkuu hienosti pöytäliinasta kakkuun asti! Mikä ihastuttava kuva sinusta ja Aavasta.

  Pukki muisti mm. ammattimaisella kuvausvalolla, jota täytyy testata tositoimissa lähipäivinä. Myös anoppilan koiran lahjoittama rannekoru ilahdutti. Emme koskaan anna omilla nimillämme lahjoja; vaan erilaiset "eläimet" koirasta hilleriin lahjovat... Meillä on samat nimikirjaimet Tarmon kanssa, jotka hopeaseppä-kälyni oli naputellut korussa riippuvaan laattaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihana perinne teillä! Meilläkin muksujen lahjat antaa aina Joulupukki (äidin täytyy silti olla tarkkaavainen, että tietää kiittää mummeja ja kummeja oikeista paketeista)!

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ihana tunnelma! <3 kyllä joulu on ihana aikaa kun koko perhe on koolla. Minä riisuin jo kuusen ja kaikki koristeetkin pois ja nyt odottelemaan kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Yhdessäolemisessa on joulun riemu! ♥

   Vai keräsit sinä jo joulun pois... Meillä kuusi taitaa seistä olkkarin nurkassa uudenvuoden aattoon ja sitten pakkaamme sen laatikkoon :)

   Poista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia teidän joulunvietosta. Meillä joulu sujui hyvinkin rauhallisesti. Poika oli armeijassa ja tytärkin kävi vain päiväseltään kyläilemässä. Tänään vihdoin istutaan kaikki saman pöydän ääreen herkuttelemaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mukava saada koko perhe koolle! Happy Sunday!

   Poista
 6. Meillä lähti kans jo kuusi mutta kynttilöitä ja kukkia ja kauneimpia joulupalloja on edelleen esillä.. Meillä kans tuo pukki lahjat melkeinpä kaikilta ilman nimeä, joten nyt hankala kiitellä, kun ei aina osaa arvata antajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, neljön pojan kanssa on varmasti haasteellista pysyä vauhdissa mukana! Ihanaa vuodenvaihdetta sinne ;)

   Poista
 7. Niin on nuori mummeli siellä että!! ;) Ihania kuvia!!!

  VastaaPoista
 8. Voin vain kuvitella, miltä tuntuu viettää ensimäistä joulua mummuna :)
  Mä oottelen malttamattomana, jotta pikkusisko alkaisi lisääntyä: saataisiin meidänkin taloon pienten jalkojen töminää ja vauvan tuhinaa pitkästä aikaa...

  Mä sain kaiken, mitä olin osannut toivoa.
  Villasukat, pyjaman, suklaata ja kirjan.
  Plus Sopranos- tv-sarjan kaikki tuotantokaudet :)
  Aika mafia- fiiliksillä on tämä joulu mennyt... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ootpas sä ollut kilttinä! Mä sain hartaasti toivomani Leila Lindholmin sisustuskirjan, päivyrin, suklaatia ja Magisson kakkulapion.

   Eipä vielä vuosi sitten tiedetty, että tänä jouluna ollaan isovanhempia.. Ehdottomasti,vuoden 2013 paras juttu! ♥

   Poista
 9. Ihania tunnelma kuvia! Kaunis koti ja kaunis joulukuusi. Meillä sa vielä olla joulukoristeet esillä, ne saa mennä "på trettondagen" :) mukavaa sunnuntai iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin sinne! Menee jo päivissä sekaisin, kun on niin monta pyhää perätysten ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★