Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WINTER WONDERLANDSunnuntaiaamuna piti oikein hieraista silmiä, kun pari päivää kestänyt vesisade olikin vaihtunut yöllä lumeksi ja maa oli herätessämme valkoinen! Muksut malttoivat hädin tuskin syödä riisipuuronsa, kun jo mankuivat iskää kiipeämään autokatoksen ylisille, jonne olimme kesällä nostaneet talven tavarat.

- Voi sitä riemua, kun liukurit pakattiin mukaan auton perään, kun lähdimme mummula-ajelulle!

Pahimmat riitapukarit istuivat takapenkillä sulassa sovussa ja laskivat mäkeä miltei pari tuntia. Nyt vielä viimeinen viikko koulua ennen ansaittua joululomaa. Voi, kun saataisiin lisää lunta ja pakkasta.Vuoden kiireisin viikko käynnistyi monessa perheessä. Jouluruokailuja ja jälkkäreitä mietitään meilläkin jo kovin. Tiettyjä perinteisiä ruokia ei laiteta pelkästään tavan vuoksi Jouluna(kaan), vaan sovelletaan perinteitä ja keksitään tarvittaessa uusia. Tänä vuonna muksut toivovat aaton päivälliselle pariisin perunoita imelletyn perunalaatikon rinnalle! Itse rakastan rosollia ja ajattelin kokeilla perinteisen rosollin lisäksi myös paahdettua versiota uunijuureksista, sitten vaikka Tapanina, kun tekee mieli jo vaihtelua kinkulle ja laatikoille ;) Ja tietty jotain ihanaa rommin makuista kakku-unelmaa jälkkäriksi!

Tekemättömien asioiden lista on pitkä, mutta onneksi viikkoon mahtuu kaikkea mukavaakin. Isosisko täyttää 13v ja toivoi pääsevänsä äidin kanssa kahden sushille (ooh, olen imarreltu ja tein oitis pöytävarauksen keskiviikolle), glögillekin pitäisi ehtiä ystävien kanssa, perjantaina päiväkoti jää joululomalle, joten askartelemme koulun opeille ja tarhan tädeille pientä kivaa. 

- Viikon huippuna vietämme naapuruston rouvien kanssa kotikadun omia pikkujouluja. Miekkoset jäävät tietty kotiin hoitamaan lapsia!
 

8 kommenttia

 1. Oi että - täällä on maa mustana ja kuraa ja jäätä joka paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täälläkin alkoi jo eilen illalla tuttu vesisade :/ Mutta olipa kaunista edes yhden päivän!

   Terkut + lämmintä joulumieltä sinne! ♥

   Poista
 2. Täälläkin kesti tuota riemua hetken. Nyt on taas pimeää ja maa musta. Hirveän vaikea päästä joulufiilikseen, kun katsoo ulos. Pitää vetää verhot kiinni ja tuijotella sisällä olevaa kuusta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Mutta toivotaan silti valkeaa Joulua koko maahan ;)

   Poista
 3. Mustaa on ja vettä sataa. Mukavaa viikkoa kaikesta kiireestä huolimatta :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, ihana edes tuollainen yhden päivän valkeus : ) Enpäs muista milloin viimeksi olisi ollut musta joulu, mutta nyt taitaa sellainen tulla. No, mutta viritellään sitten sitä joulutunnelmaa sisälle senkin edestä. Vähän on kyllä kiireinen viikko tulossa - olen elänyt tässä viime ajat niin stressittömästi, että en ole oikein mitään jouluvalmisteluita saanut valmiiksi asti ; )
  Lämpöistä joulunodotusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä toi otsikkokin vähän tuli, talven ihmemaa! Suli pois yhtä ihmeellisesti kuin tulikin..

   Ihanaa Joulun odotusta myös teidän perheellenne!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★