Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BARFOTA TYYNYARVONNAN VOITTAJA!


Näin Joulun alla pehmeiden pakettien kääriminen on erityisen mukavaa puuhaa! Cafe Alex Kahvila ja Kauppa -lifestyle puodin kanssa yhteistyössä toteutetussa arvonnassa tämä ihana Barfota peuratyyny saa pian jouluisen lahjakääreen ympärilleen ja postitonttu toimittaa sen nimimerkille moonangel!

 - Onnea ihanainen, olet saanut tiedon voitostasi myös arvonnassa ilmoittamaasi sähköpostiin!


Iso kiitos vielä kaikille teille ihanille, jotka olitte mukana äänestämässä omaa suosikkianne! Palkintona ollut peuratyyny veti eniten ääniä, eikä ihme, sillä onhan sen katse niin suloinen ♥ Askartelin excelissä pienen diagrammin havainnollistamaan, miten äänet kappalemäräisesti jakautuivat (joo tunnustan, mussa asuu pieni tilastotieteilijä):


Ihanan Barfota tyynyn voit hankkia itsellesi tai joululahjaksi -20% alennuksella hintaan 47,60 eur (norm. 59,-) Cafe Alex Kahvila & Kauppa -lifestyle myymälästä mainitsemalla kassalla tai puhelimessa alekoodin "Sallys" (tarjous on voimassa 23.12.2013 asti). 

Hinta sisältää myös postimaksut Suomessa, sillä Mailis-tonttu on luvannut postittaa tyynyjä ilman erillistä postimaksua eli maksat siis pelkästä tyynystä ja ihanan pehmeä untuvatäytteinen sisätyyny kuuluu hintaan! Ensi keskiviikkoon 18.12.2013 mennessä lähetetyt paketit ehtivät vielä Jouluksi perille. Varaa omasi: Cafe Alex Kahvila & Kauppa, Kauppakatu 23, Mänttä. Tel. 03-4749232
Minulta on kysytty muutaman kerran, kuinka nämä blogiarvonnat suoritetaan. Tapoja on varmasti monia, mutta kerron, kuinka Sally arpoo ;) Aiemmin käytin useimmiten perinteistä lippulappu -systeemiä eli kirjoitin käsin nimimerkit pienille lapuille, jotka sitten sekoitettiin ja onnetar (useimmiten meidän Pikkusisko) nosti voittoarvan kulhosta. Nykyään, kun arvonnat saavat huimasti enemmän suosiota osakseen, olen yleensä tulostanut kommentit ja leikannut ne sitten lippulapuiksi kulhoon (ja extra-arvan lunastaneiden kohdalla tietty 2 arpaa!) tai käyttänyt random generatoria.

Tällä kertaa käytin juurikin random generatoria, joka perustuu siihen, että taulukkoon syötetään arvonnassa mukana olevien kommenttien yhteismäärä ja painetaan "generate". Näin ohjelma antaa satunnaisotantaan perustuen järjestysluvun, joka ilmoittaa, monesko jätetyistä kommenteista on voittava kommentti. Ja tällä kertaa siis voitti kommentti, joka oli jätetty neljäntenäkymmenentenäkuudentena (46).

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaan? Ihanan maanläheisiä ja houkuttavia ;)

   Poista
 2. Mailiin vastattu. Kiitos vielä kerran, tämä oli aivan ihana yllätys työpäivän jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, postittelen sulle varmaankin jo huomenissa. Ilmoittelen sitten vielä, niin tiedät odotella pakettia!

   Lämmintä joulun odotusta!

   Poista
 3. Aivan ihania tuotteita! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Mäkin tykkään! Lämmintä joulumieltä :)

   Poista
 4. Nämä ovat kyllä kaikki ihan mielettömän kauniita... Onnea voittajalle!

  Minulla on sinulle pienen pieni haaste tuolla blogissani. Toivottavasti otat sen vastaan :)
  Ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyypä tulla vierailulle blogiisi! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★