Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KESÄ KEIKKUEN TULEVI


- Kylläpä vaan on ilmoja pidellyt!

Muistan, kuinka jo lapsuudessa kiinnitin huomiota siihen, että vanhat ihmiset puhuvat säästä (ja sairauksista, niin muitten kuin omistaan). Mutta pakkohan tällaista poikkeuskeliä on kommentoida, vaikkei vielä ihan niin vanha oliskaan, sillä sen verran harvassa ovat keväät, jolloin kesä puskee esiin sellaista vauhtia, että kaikki peittyy vaaleanvihreään siitepölyharsoon. Tai kun ulkolämpötila on +32 ja auto työpäivän jälkeen niin kuuma, että kojelaudasta voisi heitellä itselleen makoisat löylyt. Onneksi on ilmastointi!Eskarilaiset olivat tänään Särkänniemen Koiramäessä + Andy Warhol näyttelyssä kevätretkellä. Ja meidän 7-vuotiaamme oikeasti tykkäsi näyttelystä! Jos mielit ihailemaan poptaiteen helmiä Tampereelle, niin viimeiset mahikset alkavat olla nyt käsillä, sillä näyttely on avoinna enää 28.5.2014 asti.

Maitokaupasta tullessani ostin tänään muutaman valkoisen pelargonian. Sisääntuloterassimme on vankan siitenpölyn peitossa, joten jahka se saadaan pestyä, niin pelakuut pääsevät ruukuissa siihen. Pikkusisko ei näemmä ole voinut vastustaa kokeilla paljailla pikku varpaillaan siitepölyn peittämää terassin lattiaa... Ei kyllä tunnustanut asiaa, mutta jalanjäljen koko paljasti salatassuttelijan ;)


12 kommenttia

 1. Takapihan/olohuoneen ikkunat olen jo kertaalleen pessyt, mutta keittiön ikkunat saa vielä odottaa kun niiden takana on muutama iso koivu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin on pihassa koivuja, joten hhkä mekin vielä odotetaan viikko tai pari ja pestään sitten vähän ennen muuttoa.

   Poista
 2. Siitepöly on meilläkin laskeutunut vasta öljytylle terassille. Valkoiset pelargoniat ovat kyllä kauniit! Toivotaan että lämmintä riittää jatkossakin, ainakin viikonloppuisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Etuterassi pestiin jo kertaalleen, kun tuntui, erä siitepöly kulkeutui kenkien mukana eteiseen asti. Mutta takaterassien urakka olis käsillä nyt viikonloppuna. Upeita ilmoja on kyllä pidellyt. ;) Enteilisköhän tämä lämmintä kesää...

   Poista
 3. Ikkunat kertaalleen pesty muutama viikko sitten. Siitepölyn kaikottua alkaa toinen kierros :)

  Meidän ekaluokkalainen kävi kuviskerhon kanssa myös tuolla Andy Warhol - näyttelyssä, ja piti näkemästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna käväistään näyttelyssä, tai su, jos se vaan on auki silloin. Tytöt meillä ovatkin jo käyneet. Ehkä ostetaan tötteröt Särkänniemestä samalla.

   Poista
 4. Moikka ihana! :)
  Meillä Mr. Nurmi pesi ikkunat pari viikkoa sitten ulkoa. Mun piti pestä ne sisältä, mutta sehän jäi. Nyt ne on siinä kunnossa, että sais pestä uudelleen ulkoakin.

  Ihanaa, että saatiin kesäkelit! :) Meillä tokaluokkalainen lähti tänään koulun kanssa Viikinsaareen...olettekos siellä käyneet? Se on kiva paikka!

  Ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa, nautitaan helteistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa meidän mr.kin yhtä oma-alotteinen... Käytiin Viikinsaaressa pari vuotta sitten. Jo laivamatka on pieni elämys ;) Ihana mökkikesä tulossa teille. Nauttikaa!

   Poista
 5. Eilen jo osan ulkokalusteista putsailin siitepölystä....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua hommaa, joka viikonlopuksihan nuo on pakko pyyhkiä :/

   Poista
 6. Ajatuksen vasta luonut ikkunanpesuuun. Kesäkukat istutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa vaiheessa ollaan täälläkin. Tai no, nää ekat pelakuut vasta tökkäisty multaan.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★