Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LÄHELLÄ JA SILTI NIIN KAUKANA- Perjantai saapui tällä viikolla kuin tilauksesta!

Mainiota säätäkin on nimittäin luvassa, vähän pihahommia ja sit iltapuhteina muuttolaatikoiden pakkausta. Jos hieraisit silmiäsi, niin eipä kannata nuolaista vielä, sillä ei olla löydetty uutta asuntoa, mutta kokemuksesta tiedän, että pakkaaminen on syytä aloittaa ajoissa (hieman ironista kyllä tässä tapauksessa aloittaa pakkaaminen, kun ei ole tietoa, missä osoitteessa ollaan reilun kuukauden päästä ;) Toppatakit ym. kausivaatteet on kuitenkin nyt pesty ja pakattu, samoin paremmat juhla-astiat, kausikoristeet, metreittäin sisustuskirjoja ja -lehtiä, takkapuut poltettu, ikkunat toivon mukaan kohta pesty - jne. lista on liki loputon.- Töissä käydessä todellakin huomaa, miten lyhyitä illat ovat ja miten paljon puuhaa niille kertyy...

Vaikka sitten sivujuonena blogikirppistä ja muuta epäolennaista ja mukavaa, jos tuntuu ettei muuten saa aikaa kulumaan ;) Kiitettävästi olette kyllä auttaneet meitä muutossa ja ostaneet pois meille ylimääräistä tavaraa. Haluankin lausua jokaiselle kirppistelemässä käyneelle erityiskiitokseni: KIITOS! Enää muutama paketti odottaa postittamista ja loput kannetaan sitten muuttoautoon. Blogikirppiksen viimeiset rippeet löytyy täältä *klik* jos jotakuta vielä kiinnostaa.

Ai niin, yks pikkiriikkinen juttu vielä: kaupungin tonttiarvonta suoritetaan 27.5.2014 klo 17.30. Saimme eilen virallisen kutsun arvontatilaisuuteen, jossa tontinhakijoiden arpaliput nostetaan kulhosta yksi kerrallaan, kunnes kaikki tontit on jaettu. Näin toimitaan, koska hakijoita oli enemmän kuin tontteja. Blääh. Eli nyt kaikki pitämään peukkuja, että meidän tonttihakemus ylipäätään nostettaisiin arvontakulhosta eikä jäätäisi varasijoille nuolemaan näppejä. Vielä kun keksisi, miten pystyy keskittymään mihinkään järkevään ennen tota arvontaa...... Kun nyt jo on perhosia vatsassa!

Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia

 1. Ahkera olet, kun nyt jo aloitat pakkaamisen. Monesti myös muuttaneena ymmärrän kyllä han täysin :) Täällä on peukut pystyssä tonttiarvonnan suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta tiedän, että viime metreillä tulee kuitenkin kiire. Siispä aloitetaan niistä tavaroista, joita ei enää kuukauteen tarvita (ellei nyt sitten iske takatalvi heti helteiden perään).

   Kiitos, kun pidät peukkuja. Kaikki on nyt kohtalon käsissä ;)

   Poista
 2. Peukut vaan pystyyn että saatte sen tontin ja sinne unelmien talon :) Mukavaa kesäistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen! ♥ Lähellä, mutta silti niin kaukana...

   Poista
 3. Peukkuja pitelen pystyssä, montako tonttia on muuten jaossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on 21 kpl, mutta osa on 1.krs taloja varten eli ei meidän juttu..

   Uskon, että meillä on mahiksia, sillä niiiiiiiiiin moni peukuttaa meidän puolesta!! Kiitos.

   Poista
 4. Peukut pystyssä tonttiarvonnassa ja tsemppiä pakkaamiseen. Kiitos blogikirppis ihanuuksista. Kaikki löytäneet paikan nyt vuorostaan meillä.
  - minna-liisa -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla M-L. ♥ Nautitaan viikonlopusta (ja keksitään paljon muuta ajateltavaa)!

   Poista
 5. Peukut pystyssä teille...voi ei miten jännää :)
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 6. Peukut pystyssä myös täällä :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★