Sisustus & lifestyle since 2009

Search

GLAM HIGHLIGHTS

BLOGIYHTEISTYÖ | Pääsin mukaan L'Oréal Parisin ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan ja sain testattavaksi uuden Préférence Glam Lights raita-aineen. L'Oréal -sivulta sinäkin löydät infoa hiusten kotivärjäykseen sekä mm. vinkit tämän kesän hiustrendeihin.


Kotivärjäyksen koekaniinina oli meidän perheen Isosisko 13v. joka on talven aikana venahtanut pituutta niin hiuksistaan kuin sääristäänkin! 

Itse olen värjännyt hiuksia kotikäyttöön tarkoitetuilla aineilla lukuisia kertoja, mutta Isosiskolle kerta oli ensimmäinen. Préférence brush-on Glam Highlights pakkauksessa on mukana kätevä raitaharja, johon vaalennusainetta annostellaan ja vedellään sitten tyvestä latvojen suuntaisesti haluttuihin kohtiin. Isosiskon luonnostaan vaaleat hiukset olivat tyviosasta talven aikana tummuneet.  

- Glam Lights raidoilla hiukset heräsivät kesäeloon!


Loreal Glam Lights no. 2

Raidoitimme päällimmäiset hiukset ja annoimme raita-aineen vaikuttaa maksimiajan 45 min. Sitten suihkuun ja pesu pakkauksessa mukana tulleella hoitoshampoolla. Aikaa kului yhteensä noin tunnin verran ja lopputulos on kyllä niin hieno, että tätä menoa meillä on kohta poikaystäväkandidaatteja jonossa oven takana... ♥ Iskälle vaan tiedoksi!


L'Oréalin sivulla on 30.5.2014 asti käynnissä kiva arvonta, jossa valitsemalla suosikkitrendisi voit sinäkin voittaa itsellesi Préférence Glam Lights raitatuotteen. Palkintoja arvotaan yhteensä 50 kpl. Klikkaile itsesi sinne tästä.


5 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★