Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SUNDAY SHOTS


Aamulla ukkosti, joten pakkasimme muksut autoon ja hurautimme Tampereelle. Tytöt olivatkin jo käyneet kuvataidekoulun ja eskarin kanssa Andy Warhol näyttelyssä, mutta pääsivät nyt perhelipulla uusintakäynnille. Ehdimme nipin napin klo 13 Sara Hildenin taidemuseossa alkaneelle opastetulle kierrokselle ja oppaana toiminut nuori mies oli hyvin perehtynyt Warholiin taiteilijana, kierros oli sangen viihdyttävä.

Valokuvaaminen ja teoksiin koskeminen olivat kiellettyjä. Näyttelysaleissa oli jokaisessa vartija tai ainakin vahtimestari paikalla. Nämä seuraavat kuvat napsittu siis vahingossa kännykällä (kännykkäähän ei kieltotaulussa varsinaisesti oltu kielletty, kamera ainoastaan). Ei kerrota kenellekään, eihän?


Särkänniemi oli vielä kevätajassa eli huvialue kiinni sunnuntaisin. Kiertelimme sitten muksujen kanssa tovin Mustanlahden satamassa, kunnes taivas alkoi tummua Tampereellakin. Emma Iivanaisen ihana "Kakkutaidetta kotikeittiössä" kirja-arvonta on muuten suoritettu hetki sitten ja onnekkaalle voittajalle on ilmoitettu sähköpostiin voitosta. Onnea vielä AnuElina! Facebookissa arvottiin toinen mokoma eli tervemenoa kurkkimaan, osuiko voitto vaikka sulle ;)

- Happy Sunday! Ihanan viikonlopun kruunaa illan jännittävä jääkiekkopeli. Ai hurjaa! Suomi-paidat on päällä jo ja skumppa kylmässä varmuuden vuoksi...

2 kommenttia

  1. Kiitti. Nää nyt oli vähän tällaisia ex tempore kuvia sunnuntain ratoksi ;)

    VastaaPoista
  2. Onneksi muu sunnuntai oli niin mukava, koska tuo Suomen peli meni ihan mönkään, kiitos vaan puusilmä tuomaroinnin. Hopea ei oo häpeä kuitenkaan. Aurinkoista viikon alkua sinne kaikille <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★