Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TOUKOKUU KUVIN

Sydämellinen kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoimassa käyneille! Kyllä teidän niin monen peukkujen pitäminen auttoi, sillä kovin uskomaton oli toi onnettaren osuma tonttiarvonnassa. Muutama päivä ollaan nyt asiaa mutusteltu ja ihana lämmin tunne vatsanpohjassa on kyllä, vaikka jatko on miltei aivan auki. Kaipa sitä pitäisi käydä pankissa ensimmäisenä ;)

Toukokuun tunnelmia

Toukokuu ja kevät mennä hurahtivat ja koululaisten suururakka on takanapäin. Ansaittu kevätjuhla vielä ja sitten nuo isot ja pienet rientävät kesälaitumille. Meillä herkutellaan huomenna lasten toivomuksesta mansikkakakulla: Pikkusisko päätti eskarin, Junior nelosen ja Isosisko seiskan.

- Onnea kaikille koulunsa päättäville, ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!

Pidin tänään vapaapäivän ja Helatorstain vuoksi viikonloppu tuntuu nyt ihanan extrapitkältä. Oli mukava siivota, pestä pyykkiä ja käydä keskellä päivää ruokakaupassa, kun tiesi, että lauantain ja sunnuntain voi sitten pyhittää ihan muulle. Possunniska hikoilee uunissa jo viidettä tuntia.. Viikonloppuna herkutellaan pitkän kaavan mukaan. Siitä lisää tuonnempana. Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa! Onnea!!
  Huippua päästä seuraamaan teidän raksaprojektia <3
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Niina, kyllästytän teidät vielä raksa-aiheisilla postauksillani ;)

   Poista
 2. Hyvää lomaa koululaisille. Kyllä pieni hengähdystauko tekee terää aina välillä meille aikuisillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä loma tulee aina tarpeeseen. Tää koululaisten liki 2,5 kk kesäloma on kyllä hurjan pitkä.. Meillä koulut tosin alkaa jo 7.8.

   Poista
 3. En ehtinyt tuonne onnittelemaan, mut laitan nyt tänne vielä, vaikka instaankin taisin rustata. On se sen verran upea juttu :-D Tiedän tunteen… Jotenkin sitä olis aina valmis rakennusprojektiin, minä olen ainakin niin hullu!! Toisaalta meidän nykyistä taloa en raaskisi myydä, joten ehkä mulla tää nyt on sitten toisaiseksi tässä. Jospa mökkiprokkista joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hannis! Mä kans rakastan raksahommia! ♥ Ja oon aina tykännyt muutoista. Tollainen mökkiprojekti kuulostaa tosi kivalta eikun omaa saarta etsimään.

   Poista
 4. Leppoisia kesäpäiviä odotellessa, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua ja iloa lomalaisille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sää on tänä viikonloppuna ollut vaihtelevaa, kuten Suomen kesäsää yleensäkin. Aurinkoa ja vesisadetts vuoron perään :)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★