Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ENSIMMÄINEN KOULUPÄIVÄ

Aamulla hymytyttöä jännitti, kun keräännyttiin koulun pihalle jonoon. Sitten Päivi-ope tuli huhuilemaan oppilaitaan luokkaan. Pikaiset heipat ja häivyttiin miehen kanssa vähin äänin, kun Pikkusiskon ensimmäinen koulupäivä käynnistyi.Eka koulupäivä päättyi ennen puoltapäivää. Ruokana oli ollut spagettia, saatu uusia kavereita ja aapinen! Sen Pikkusisko kaivoi kotona ensimmäisenä repustaan. Kotiläksyksi tuli päällystää kirja kontaktimuovilla. Isompia vähän nauratti, kun Pikkusisko niin kovin hääräsi ;)

Se kuulemma vähän harmitti, kun ei saanut vielä tänään jäädä iltapäiväkerhoon, vaikka toiset jäivät. Maanantaina sitten vasta. Niin ja parilla muullakin oli ollut samanlainen kettureppu! Ja koulun pihalle pitäisi kuulemma päästä nyt jo uudestaan leikkimään.

- Olen niin iloinen, kun olen lomalla ja saan jakaa tämän ekan koulupäivän fiilikset. Jänskää!

10 kommenttia

 1. Meillä odotetaan kovin maanantaina alkavaa eskaria ♥
  Kolmasluokkalainen sen sijaan ei niinkään odota maanantaita vaan sunnuntaita, jolloin hänen juhlansa on :)
  Ihana koululainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihania juhlia kolmosluokkalaiselle! ♥ Ja eskarin alkua pikkuiselle!

   Poista
 2. Voi ihanan hömppä pikkusisko. Tärkeän läksynkin on jo saanut. Onneksi tuossa vaiheessa tuota intoa koulua kohtaan vielä riittää :D, tuo viidennelle luokalle menossa oleva poikamme ei ole yhtään niin innoissaan koulun aloituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän siinä juurikin käy.. Ekaluokkalaiset ovat vielä niin innoissaan kaikesta ja jonnekin se into sitten hiipuu mitä pidemmälle koulua käydään. Onneksi aikuisenakin voi opiskella ja vaihtaa ammattia, jos siltä tuntuu ;)

   Tsemppiä koulutielle!

   Poista
 3. Voi, niin tärkeä päivä ❤️
  Niin elävästi muistan omien lastenkin kohdalta tuon jännityksen, niin äidillä kuin tyttärilläkin. Vastahan minäkin seisoin ekaluokkalaisen kanssa koulunpihalla ja nyt meidän perheen kuopus menee jo 9-luokalle! 😊 niin ja samanmoinen kettureppu ostettiin hänellekin nyt, musta vain (samoin muuten oli itselläni tuossa iässä eli niin se vain tuo ketturepputrendikin palasi, kuten niin moni muukin kasarijuttu).

  Enkeleitä pienen - ja niiden isompienkin - koulutaipaleelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Neljäs koulunsa aloittavahan tämä on jo meillä ja on ihanaa saada elää tämä kaikki vielä kerran! ♥

   Se on jännä, miten noi kasarijutut ovat niin vahvasti palanneet. Oikeastaan ihan kiva, kun saa elää omat nuoruusmuistotkin uudelleen :D

   Poista
 4. Ihana reipas ekaluokkalainen! Antoisaa koulutaivalta :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen pieni koululainen!! Mä varmaan itkeä parun hulluna kun esikoinen aikanaan menee kouluun. :D
  Taisin muuten nähdä sinut Ideaparkin Minimanissa tässä muutamia viikkoja takaperin. :) Menin Olivian kanssa teidän ohitse, Olivia kailotti siinä kärryissä jotain juttujaan ja hymyilitte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, heinäkuussa oltiin yks lauantai Ideaparkissa reppuostoksilla. Taidankin muistaa teidät ;)

   Koulunalku on yksi iso etappi lapsen elämässä ja noi pikkukoululaiset on kyllä niin hellyyttäviä... Aika kiitää ja lapset ovat niin hetken pieniä. Nautitaan siitä ajasta!

   Ihania loppukesän päiviä teille! ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★